Iron Ride :P

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
ThundeR
Konkretnie zainteresowany

Post autor: ThundeR »

gdzie foty nowej polówki którą już zdążyłeś zepsuć
Awatar użytkownika
iron
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: iron »

w swoim czasie :grin:
Awatar użytkownika
iron
Raczkujący
Raczkujący

Wczoraj grzebiąc przy aucie namierzyłem ładnego pająka w garażu który mnie bardzo zainteresował więc zrobiłem mu fotki żeby sprawdzić co to za zwierz, korzystając z okazji że już byłem z aparatem w garażu to porobiłem fotki tego co się dzieje z autem. Z góry zaznaczam że 99% forumowiczów mój kierunek prac się nie spodoba ale auto robię dla siebie ;)

Obrazek

Stock grill i brak jednej lampy :|

Obrazek

Odelżona maska

Obrazek

Powolutku robi się clean pod maską, rozpórka tylko przyłożona

Obrazek

Dolna rozpórka zamocowana ale jeszcze nie skręcona

Obrazek

Przyjdzie siatka, pomaluje się wszystko w kolor, od dołu zrobi się tunele do filtra powietrza, zapinki chwilowo zdemontowane

Obrazek

Bagażnik w 95% gotowy

Obrazek

Najgorsza robota, usuwanie wygłuszeń z podłogi, dłutko, młotek i jazda

Wiem, wiem, co ja z tym autem zrobiłem ale robię je dla siebie.
c
czarno$
Newbie
Newbie

Post autor: czarno$ »

Autko zacne, i trzeba docenić prace nad nim, bo przecież nie chodzi o to, by zrobić tak, żeby się każdemu podobało, tylko tak, aby samemu być zadowolonym, prawda??
Awatar użytkownika
ThundeR

Post autor: ThundeR »

ile teraz masz lżejsze auto 0,5kg? :D :D
Awatar użytkownika
iron
Raczkujący
Raczkujący

Nie mam pojęcia, nie ważyłem całości co wyjąłem, maty głuszące z podłogi o dziwo nie są ciężkie, celuje tak w -45 do -50kg na całym aucie ;)

Obrazek

Maska która jest spisana na straty, wersja eksperymentalna, do poprawek, w otworach będzie czarna siatka, założę ją do auta i zobaczę jak się będzie prezentować, jak mi nie spasi to pomaluje ją w kolor nadwozia i wtedy zobaczę, jak też mi nie będzie się widzieć to stock version, ale coś czuje że mi przypadnie do gustu razem z tylną klapą która już jest w czarnym macie, potem kupię maskę z żywicy i się ją zrobi na wzór tej tyle że porządnie :)

Tu moja wizja :)

Obrazek

Wczoraj założyłem maskę w czarnym macie, ogólnie mi się podoba, jeszcze tylko czekam na siatkę żeby widzieć całkowity efekt końcowy, potem się zrobi drugą ale porządnie :agree:

Obrazek

Bajzel w bagażniku :D

Obrazek

Mocowania pod akumulator w końcu zrobione, nie czepiać się że aku z fiata, była podmianka co by mój z polo sobie trochę pojeździł :)

Obrazek

Jeszcze kombinowałem ze zbiornikiem płynu do spryskiwaczy, oryginalny z polo trochę duży jest, kumpel mi podrzucił jakiś inny, mniejszy (pisało na nim General Motors) ale on znowu nie ma żadnych mocowań, muszę poszukać czegoś ciekawego, najlepiej jakiś półokrągły. Ogólnie w środku to teraz muszę zrobić parę poprawek blacharskich a potem kosmetyka i wnętrze już w miarę gotowe będzie ;)

Obrazek

Dzisiaj posprzątałem w środku, wyjąłem aku z wnęki na koło zapasowe co by ją na narzędziownie przemianować :D

Obrazek

Podłoga już wyskrobana tylko jeszcze by trzeba ją wymyć od resztek no i na przedniej ściance jest jeszcze trochę pianki ale to sobie odpuszczę do czasu wymontowania deski rozdzielczej :agree:

Obrazek

Podsufitka by Iron Racing & Performance :D

Obrazek

A tutaj element który idzie w pierwszej kolejności do wymiany :angry:
Ostatnio zmieniony 03 lis 2009, 22:25 przez iron, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „86C2F”