Nie mam pojęcia, nie ważyłem całości co wyjąłem, maty głuszące z podłogi o dziwo nie są ciężkie, celuje tak w -45 do -50kg na całym aucie
Maska która jest spisana na straty, wersja eksperymentalna, do poprawek, w otworach będzie czarna siatka, założę ją do auta i zobaczę jak się będzie prezentować, jak mi nie spasi to pomaluje ją w kolor nadwozia i wtedy zobaczę, jak też mi nie będzie się widzieć to stock version, ale coś czuje że mi przypadnie do gustu razem z tylną klapą która już jest w czarnym macie, potem kupię maskę z żywicy i się ją zrobi na wzór tej tyle że porządnie
Tu moja wizja
Wczoraj założyłem maskę w czarnym macie, ogólnie mi się podoba, jeszcze tylko czekam na siatkę żeby widzieć całkowity efekt końcowy, potem się zrobi drugą ale porządnie :agree:
Bajzel w bagażniku
Mocowania pod akumulator w końcu zrobione, nie czepiać się że aku z fiata, była podmianka co by mój z polo sobie trochę pojeździł
Jeszcze kombinowałem ze zbiornikiem płynu do spryskiwaczy, oryginalny z polo trochę duży jest, kumpel mi podrzucił jakiś inny, mniejszy (pisało na nim General Motors) ale on znowu nie ma żadnych mocowań, muszę poszukać czegoś ciekawego, najlepiej jakiś półokrągły. Ogólnie w środku to teraz muszę zrobić parę poprawek blacharskich a potem kosmetyka i wnętrze już w miarę gotowe będzie
Dzisiaj posprzątałem w środku, wyjąłem aku z wnęki na koło zapasowe co by ją na narzędziownie przemianować
Podłoga już wyskrobana tylko jeszcze by trzeba ją wymyć od resztek no i na przedniej ściance jest jeszcze trochę pianki ale to sobie odpuszczę do czasu wymontowania deski rozdzielczej :agree:
Podsufitka by Iron Racing & Performance
A tutaj element który idzie w pierwszej kolejności do wymiany