[quote=""wariat_o2""]Witam.
To co wyciągnąłeś to sterownik pilota nawet widać antenkę... Wydaje mi się, że nie podpasuje żaden inny bez przeróbek w kablach. Musisz kupić taki sam moduł jak ten ze zdjęcia lub całą nową centralkę, montaż nowej nie jest bardzo trudny, a możesz zyskać nowe funkcje. Pozdro[/quote]
Witam. Ja popieram tutaj kolegę. Ostatnio nawalił mi dokładany centralny od Remotronix z powodu zawilgocenia - najpierw zaczęły świrować piloty, a później siadł i centralny. Krok na jaki się zdecydowałem to zakup całego zestawu tj. moduł, kabelki, nowe siłowniki i piloty nowszej generacji i dzięki temu mam pewność, że będzie działać wszystko jak należy. Poza tym, jak już wspomniano zyskałem ciekawe funkcje, których wcześniej nie miałem. Niby zapłaciłem 106zł, ale komfort korzystania z centralnego na pilota, funkcji otwierania bagażnika oraz pewność, że wszystkie elementy tworzą zgraną całość jest BEZCENNA. Ci, którym padł centralny i musieli biegać dookoła auta i zamykać drzwi osobno dokładnie mnie rozumieją.

PolozdraVWiam