Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Dzisiaj po powrocie z pracy poszedłem sprawdzić czy odpali i nic nie wiem czy nie ma jakiegoś przebicia,cały dzień było wilgotne powietrze,raz padało raz nie.Ostatnio też nie chciał odpalić jak w nocy padało,a następnego dnia odpalił normalnie bo było sucho.Przewody podobno są dobre jak twierdził mechanik,ja tam też żadnego iskrzenia nie widziałem jak odpalałem go wieczorem żeby zobaczyć czy iskry nie skaczą.Jak mój "normalny"mechanik będzie miał czas to mu oddam w sobotę bo już mnie to wnerwia,a z tego gościa co ostatnio patrzył to mechanik jak z piz.. gwóźdź
 Dzisiaj po powrocie z pracy poszedłem sprawdzić czy odpali i nic nie wiem czy nie ma jakiegoś przebicia,cały dzień było wilgotne powietrze,raz padało raz nie.Ostatnio też nie chciał odpalić jak w nocy padało,a następnego dnia odpalił normalnie bo było sucho.Przewody podobno są dobre jak twierdził mechanik,ja tam też żadnego iskrzenia nie widziałem jak odpalałem go wieczorem żeby zobaczyć czy iskry nie skaczą.Jak mój "normalny"mechanik będzie miał czas to mu oddam w sobotę bo już mnie to wnerwia,a z tego gościa co ostatnio patrzył to mechanik jak z piz.. gwóźdź  trafił na ten dzień co odpalała to i mu iskrę dawało.Jak naprawi to napiszę co było.PozdraVWiam :piwo:
 trafił na ten dzień co odpalała to i mu iskrę dawało.Jak naprawi to napiszę co było.PozdraVWiam :piwo: