[9n] Odmłodzenie przodu 9N na 9N3

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
wojtek6992
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: wojtek6992 »

Sam gdybym miał 9N a nie 9N3 chętnie bym się zdecydował na taką operację :) porobił zdjęcia w trakcie przeróbki tak, aby potencjalny kupiec nie gadał bzdur że auto jest po dzwonie :) oby więcej taki przeróbek, przód 9N za śliczny to nie jest :P
Awatar użytkownika
wojtsen1
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: wojtsen1 »

temat rzeka. Dla tych którym się podoba bardziej 9n3 pokazałem że da radę zrobić niewielkim kosztem ( bo front 9n można dobrze sprzedać ) odmłodzić swoje auto. Co do tego czy to są dobre zmiany czy nie - nie mi to oceniać bo są ludzie na forum którzy nie są zwolennikami tuningu i wolą jeździć zadbaną serią niż bawić się w "ulepszanie".Dla mnie to była najlepsza zmiana w aucie, i powinna być zrobiona jako pierwsza. Tak jak napisałem - jest to do ogarnięcia bez problemu i koniec. Pozdro
Awatar użytkownika
wojtek6992
Zainteresowany
Zainteresowany

[quote=""wojtsen1""]temat rzeka. Dla tych którym się podoba bardziej 9n3 pokazałem że da radę zrobić niewielkim kosztem ( bo front 9n można dobrze sprzedać ) odmłodzić swoje auto. Co do tego czy to są dobre zmiany czy nie - nie mi to oceniać bo są ludzie na forum którzy nie są zwolennikami tuningu i wolą jeździć zadbaną serią niż bawić się w "ulepszanie".Dla mnie to była najlepsza zmiana w aucie, i powinna być zrobiona jako pierwsza. Tak jak napisałem - jest to do ogarnięcia bez problemu i koniec. Pozdro[/quote]

Amen
Awatar użytkownika
kileros3
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: kileros3 »

SZACUN :bow: Sam nad tym myślałem ale przerosło to moje zdolności, fundusze i cierpliwość. :bow:
Awatar użytkownika
kileros3
Raczkujący
Raczkujący

[quote=""wojtek6992""]Sam gdybym miał 9N a nie 9N3 chętnie bym się zdecydował na taką operację :) porobił zdjęcia w trakcie przeróbki tak, aby potencjalny kupiec nie gadał bzdur że auto jest po dzwonie :) oby więcej taki przeróbek, przód 9N za śliczny to nie jest :P[/quote]

Najpierw napisałeś że taka przeróbka nie ma sensu, że lepiej kupić 9n3 itp, a teraz piszesz że sam byś tak zrobił..... Zdecyduj się bo zmieniasz zdanie strasznie szybko.
Awatar użytkownika
wojtek6992
Zainteresowany
Zainteresowany

Chodziło mi o to że gdybym posiadał 9N i nie daj Boże miał stłuczkę, kolizję itd to bym myślał o wsadzeniu przodu od 9N3. Jak 9N jest całe to po co zmieniać? Dodatkowe koszta, no ale jak już się ktoś uczepi uplanuje to musi to wykonać. Są gusta i guściki, jak kto woli. Ja wyraziłem tylko swoją opinię kolego :) a tak pozatym, zmienić zdania nie można?
Awatar użytkownika
kileros3
Raczkujący
Raczkujący

[quote=""kileros3""][quote=""wojtek6992""]porobił zdjęcia w trakcie przeróbki tak, aby potencjalny kupiec nie gadał bzdur że auto jest po dzwonie :)[/quote][/quote]

Zaprzeczenia słów co 2 posty. Nieważne, koniec dyskusji.
Jeszcze raz gratulacje wojtsen1
Awatar użytkownika
jhosef
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: jhosef »

Dla mnie to dalej bez sensu ekonomicznego. :grin:

wojtsen1, co robisz z lusterkami? Bo na zdjeciach widzę, że są z przedliftowe.
Awatar użytkownika
Mark
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Mark »

wojtsen1 muszę przyznać, kawał dobrej roboty zrobiłeś, nic lepszego z 9N nie można było zrobić

[quote=""jhosef""]Dla mnie to dalej bez sensu ekonomicznego. :grin: [/quote]
jeżeli sprzedał po cenie części które zostały to jest sens, bo wygląda auto o niebo lepiej i o wiele szybciej znajdzie kiedyś kolejnego właściciela (nie czarujmy się- 9N3 ma większe wzięcie ze względu na wygląd który przypada ludziom bardziej)
Było 6N jest 6R /// mp3432
"Nie mam systemu w wersji PL, a jednak jakoś to nie przeszkadza pisać poprawnie."
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

Panowie skończcie proszę dyskusję na temat:
- czy podoba się czy nie
- osobiste wycieczki
- pytania do wojtsena co dalej

To jest dział TECHNICZNY a więc dotyczący kwestii technicznych przekładki! Od tej pory wszelkie posty nie na temat będą wywalane a autor nagradzany sowicie :szefu:
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
m
mrkozzii2
Newbie
Newbie

Post autor: mrkozzii2 »

Witam na forum :) niedługo sam pochwalę się efektami odmłodzenia 9n na 9n3 ;) bo sam jestem w fazie przeróbki, faktycznie droga zabawa :/ ale i tak byłem zmuszony kupić wszystkie elementy przodu oprócz lewego nadkola... :p
Awatar użytkownika
WestBikers
Newbie
Newbie

Post autor: WestBikers »

Efekt uzyskany przez wojtsena jak dla mnie jest powalający! Zwłaszcza po zapoznaniu się ze zdjęciami na jego imageshacku'u.
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”