Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
christopherek
Konkretnie zainteresowany

Post autor: christopherek »

Maciek nie wiadomo na co trafisz,zobacz żony audi braliśmy od jej ojca-6 lat pod jedną nogą jeździło a my zdązyliśmy olej zmienić i zawór się ukruszył i co wpizdu zaraz turbo od razu robiłem i sprzęgło i wraz z wymianą silnika 8tys wpakowałem w audi.
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
T
Tony
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Tony »

jak ogarne golfa do konca to sie pojawie :)
V ZLOT   PKP  2010
VI ZLOT  PKP  2011:
I MIEJSCE W TURNIEJU PIŁKI NOZNEJ.GRUPA MAZOWIECKA

Grupa Mazowiecka -Stara gwardia
Smigałem: Polo 6n2 sdi , 6n2 gti ,Golfik 4 ,  9n 1.9TDI     
:  Audi A6 C6 3.2 Fsi .Audi Q7 4.2. Hyundai I 30 1.4
T
Tony
Mały interesant
Mały interesant

[quote="christopherek"]Maciek nie wiadomo na co trafisz,zobacz żony audi braliśmy od jej ojca-6 lat pod jedną nogą jeździło a my zdązyliśmy olej zmienić i zawór się ukruszył i co wpizdu zaraz turbo od razu robiłem i sprzęgło i wraz z wymianą silnika 8tys wpakowałem w audi.[/quote]

to sporo.ale drugi raz to chyba bym oszalał jakby motor sie skonczył
V ZLOT   PKP  2010
VI ZLOT  PKP  2011:

Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote="christopherek"]no ja szukam auta na weekendy dla siebie,żeby czasem wieczorem wyskoczyc w miasto,powkurzać ludzi łoplami z 2,5 pod maską:-).audi miał czaja kupić ale żona stwierdziła że za dużó włożyliśmy w remont,dobrze jej się lata,mało pali w granicach 6litrów.teraz kupiłem te nieszczęsne 8 wahaczy,końcówki drązków i inne pierdy i pójdzie wszystko do wymiany,do tego virus wpadnie do kompa i koło myślę 18 cali ale żona przerażona jak na tym będzie jeździć.a ja szukam vr albo gti dla siebie,dorzucę ładne koło gwint i wieczorami będę latał[/quote]
Taa to w tych autach jest najpiękniejsze, że wygląda niepozornie, a możesz tak złoić komuś skórę, że strzela karpia :shock: Kuba, właściciel tego auta co dawałem na filmikach mówił, że nie raz nie dwa ludziom w 3 mieście w nocy złoił skórę w o wiele lepszych samochodach, co myśleli a tam jakiś zdechły zglebiony zardzewiały golf, po czym ała :)
Fajne było to mk3 cabrio z vr co kiedyś pokazywałeś pamiętam, że chciałeś lookać ale chyba temat nie wypalił co ??
Awatar użytkownika
christopherek

tamto cabrio moment się sprzedało,nie szukam nic na siłe i na szybko tylko musi byc coś ładnego niepozornego.najsłabsze co mogę kupić to polo gti ewentualnie golf gti ale mk4 odpada bo mieliśmy i była kupa i zona powiedziała nigdy więcej golfa 4 a na mk5 nie wydam tyle $ bo wolę w nieruchomości inwestować:-) a że już mam w wawie 2 na własnośc to i 3 nie zaszkodzi :-D
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
T
Tony
Mały interesant
Mały interesant

Mykam pozdroo dobranoc :wave: :wave:
V ZLOT   PKP  2010
VI ZLOT  PKP  2011:

Awatar użytkownika
christopherek

http://moto.allegro.pl/corrado-vr6-gleb ... 02263.html to jeszcze myślałem ale zupełnie nie mój styl
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="christopherek"]amto cabrio moment się sprzedało,nie szukam nic na siłe i na szybko tylko musi byc coś ładnego niepozornego.najsłabsze co mogę kupić to polo gti ewentualnie golf gti ale mk4 odpada bo mieliśmy i była kupa i zona powiedziała nigdy więcej golfa 4 a na mk5 nie wydam tyle $ bo wolę w nieruchomości inwestować:-) a że już mam w wawie 2 na własnośc to i 3 nie zaszkodzi [/quote]
No takiego auta raczej na siłę się nie szuka, to ma być coś dobrego i dającego frajdę z jazdy :piwo: A nieruchomości to mądrze mówisz, to zawsze nie straci na wartości i może jeszcze zarabiać na siebie i na kolejne auto lub mody jak będziesz już mieć :) Swoją drogą to jestem ciekaw jak to g40 sakosa lata, bo też podobno petarda, ale jak 2 razy w wawie byłem czy jak kupowałem auto 1,5 roku temu czy teraz w marcu na szkoleniu to nie było dane sprawdzić, a podobno też jest niezły ogień :)
[quote="christopherek"]http://moto.allegro.pl/corrado-vr6-gleb ... 02263.html to jeszcze myślałem ale zupełnie nie mój styl[/quote]
To wycięcie w błotniku :doh: :doh: :doh: poza tym patrząc na budę i spasowanie oraz odcienie lakieru to chyba po jakiś przygodach to to jest. Corr też fajna sprawa siedziałem u Bishopa to niemal w tym leżysz :)
Awatar użytkownika
christopherek

na spotach w zimę w arkadii widziałem kilka razy jak ruszał to obok ze spotów mondeo gacie do kostek spadały jak widzieli rakietę
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="christopherek"]na spotach w zimę w arkadii widziałem kilka razy jak ruszał to obok ze spotów mondeo gacie do kostek spadały jak widzieli rakietę[/quote]
shao opowiadał jak z nim jeździł to mówił, że petarda była :)
Awatar użytkownika
christopherek

i ja spadam bo oczy już mnie bolą od przeglądania aut.narka
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

wróciłem :D ale na chwile :blush2:
Edit: Dobranoc :bye:
Awatar użytkownika
webak
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: webak »

[quote="MiSiEk-GDA"][quote="webak"]Ja wróciłem z roboty i spadam na balety
Nareszcie opije maturkę [/quote]
Tylko nie powtórz mojego błędu i nie idź po baletach do roboty, bo umrzesz :grin: Ja na szczęście dałem radę, ale ogólnie to masakra jakaś :shock:[/quote]

Jutro tzn dzisiaj wolne ;D
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

Ale natrzepaliscie... petarda to Subaru kumpla, G40 Lukasza to byla petardka, co nie znaczy ze nie urywala dupska :D

http://coolsport.tv/stream3.php

Jakby ktos chcial obejrzec walke Khan vs Garcia, ktora sie wlasnie zaczyna.

EDIT: Miazga walka! Polecma obejrzec na YT, to samo dotyczy walki Chisora vs Haye. Swietne dwie gale byly...
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

Eeey co tu taka cisza :acute:

Ja już po obiedzie :D
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”