[quote="christopherek"]no ja szukam auta na weekendy dla siebie,żeby czasem wieczorem wyskoczyc w miasto,powkurzać ludzi łoplami z 2,5 pod maską:-).audi miał czaja kupić ale żona stwierdziła że za dużó włożyliśmy w remont,dobrze jej się lata,mało pali w granicach 6litrów.teraz kupiłem te nieszczęsne 8 wahaczy,końcówki drązków i inne pierdy i pójdzie wszystko do wymiany,do tego virus wpadnie do kompa i koło myślę 18 cali ale żona przerażona jak na tym będzie jeździć.a ja szukam vr albo gti dla siebie,dorzucę ładne koło gwint i wieczorami będę latał[/quote]
Taa to w tych autach jest najpiękniejsze, że wygląda niepozornie, a możesz tak złoić komuś skórę, że strzela karpia :shock: Kuba, właściciel tego auta co dawałem na filmikach mówił, że nie raz nie dwa ludziom w 3 mieście w nocy złoił skórę w o wiele lepszych samochodach, co myśleli a tam jakiś zdechły zglebiony zardzewiały golf, po czym ała
Fajne było to mk3 cabrio z vr co kiedyś pokazywałeś pamiętam, że chciałeś lookać ale chyba temat nie wypalił co ??