Gwarancja mobilnosci

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

z
zaako
Mały interesant
Mały interesant

Gwarancja mobilnosci

Post autor: zaako »

Czy jezeli zajdzie potrzeba skorzystania z tej gwarancji gdzies na trasie i auto trafi na warsztat chyba ASO,to za naprawe i czesci place z wlasnej kieszeni?Nie pisza o tym w broszurce G.M.moze ktos juz z tego korzystal i wie wiecej?
Awatar użytkownika
woolfik
Początkujący
Początkujący

Post autor: woolfik »

No raczej płaci się samemu ;) Bo nikt nie zaoferuje w cenie przeglądu przedłużania gwarancji na cały samochód w nieskończoność.
Obrazek
Awatar użytkownika
Mark
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Mark »

Nie posiadam 6R ale 9N3, auto jest serwisowane etc. w salonie VW, również objęte gwarancja mobilności- po roku od zakupu zachodzimy do garażu, próbujemy odpalić i nic, zapalają się kontrolki ale nie kręci...
Zdzwoniliśmy pod ten numer podany na naklejce od mobilności, zgłoszenie przyjęli, powiedzieli że mechanicy przyjadą. Po jakimś czasie telefon z serwisu w którym kupowaliśmy auto że nie mają takiej możliwości przysłać mechaników i przyślą lawetę. Minęły 3-4 godziny i przyjechała laweta, z garażu wyciągnął i pojechała na serwis. Okazało się że miał jakiś lewy pobór prądu coś porobili na komputerze, odpalili z pomocą prostownika. Chcieli zostawić na parę dni do testów ale nie zgodziliśmy się bo było potrzebne...

Po całej sprawie myśleliśmy że wystawia rachunek, a oni tylko kartę serwisowa sprawdzili i tyle :)
Było 6N jest 6R /// mp3432
"Nie mam systemu w wersji PL, a jednak jakoś to nie przeszkadza pisać poprawnie."
Awatar użytkownika
Franek
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Franek »

gwarancja mobilnosci to jak sama nazwa mowi zapewnia mobilnosc auta od przegladu do przegladu wiec generalnie jest to najczesciej laweta do aso.zawsze to przy awaryjnej sytuacji na trasie pare zloty/euro w kieszeni liczac sezon wakacyjny.ale jesli jest sie posadaczema auta na gwarancji nierobi to roznicy
***Chip Tuning***Dpf***Elektronika samochodowa***

Aktywacja testu wskazówek tak jak w GTI

-końcówka wydechu GTI
-gril hoghline
-led tablicy rejestracyjnej
-tempomat
-MFA
-parktronic ori. -kierownica multifunkcyjan
z
zaako
Mały interesant
Mały interesant

Tak myslalem,ale wolalem sie upewnic.Czyli wychodzi na to ze jesli zrezygnuje z wizyt na przeglady w ASO,a to spora kasa to poszukam sobie dobrego assistance.GM dobra opcja jak ktos ma gwarancje jeszcze na auto.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
hadek
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: hadek »

jeśli masz AC to nie musisz mieć GM - bo to to samo:) a 70 zł w kieszeni
Awatar użytkownika
woolfik
Początkujący
Początkujący

A co kosztuje 70 PLNów?
Obrazek
Awatar użytkownika
hadek
Mały interesant
Mały interesant

aaaa gwarancja mobilności? ( czyli coś takiego co im płaciłem - że jeśli cos sie stanie z autem to mnie przetransportuja, przenocują, zapenią dalszą mobilność) - kopia zapisów z AC tylko naciąganie....
Awatar użytkownika
woolfik
Początkujący
Początkujący

Ja tylko się dziwię, że w Twoim serwisie to osobna pozycja na fakturze, bo to chyba powinno być w cenie roboczogodzin przeglądu.
Obrazek
z
zaako
Mały interesant
Mały interesant

Oczywiste jest ze w cenie przegladu a nie dodatkowo.
Awatar użytkownika
hadek
Mały interesant
Mały interesant

oooo:) no takie kwiatki tylko u mnie, przyzwyczaiłem się
ODPOWIEDZ

Wróć do „pozostałe”