[quote="dumle"]
shao
ja każdemu polece 18-200 i myślę że z D80 będzie mógł trzaskać całkiem spoko foty

próbkę tego można znaleźć w linku w moim podpisie, przed chwilą wrzuciłem kilka nowych fot - wszystkie oczywiście robione D80 i większość 18-200 czyli najbardziej uniwersalnym obiektywem jaki istnieje

[/quote]
Amen!
[quote="PaY"][quote="shao"]Zalezy co Ty chcesz tym robic i ile wydac $$.[/quote]
prędzej Maziunia niż ja, a fotki tak dzieciakom podczas zabawy itp z kasą zależy jaki stan[/quote]
Jak macie wiecej kasy to mozna wejsc w lustro, ale do tego trzeba obiektywy, bo to one sa wazniejsze niz korpus... ja bym zostal przy jakims dobrym kompakcie. Powiedz jaki macie budzet max i sie cos znajdzie.
Karol najs.
A ja tu z kolobambolo zrobilismy mikrospot. Umylismy auto, dalismy dressing na oponki :yahoo:

Ale mielismy akcje przy Lidlu na Grochowskiej... jakis ziutek stal ultrapazdzierzem Passatem B4 w kombi... przezarty na wylot. Zobaczyli ze suszymy auto to podbil i sie pyta czy mamy linke. Dalem mu linke, ale mam specjalna taka zeby zrobic wezelek, a nie z hakami (bo taka mam w garazu i jest za ciezka

). Musialem go najpierw nauczyc jak zalozyc... potem sie okazalo, ze ta zapinka, ktora jest w lince nie przejdzie przez ucho w Subaru (bo jakis jego znajomek czy cos podjechal i mu chcial pomoc). Musialem im zawiazac wezel 8mke bo jacys uposledzeni... ide suszyc dalej auto bo kolo sam walczy. Ruszyli... takiej chmury dymu nie widzialem w zyciu (a widzialem duzo)... kolo nakrecil filmik jak dymili i sie ciagali ale szkoda internetu na niego

zatrzymali sie, fura zgasla, odpieli linki i gostek do mnie z tekstem (a wsiur jakis total) zebym pozyczyl mu akumulator :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: do 1.6td... powiedzielismy mu z kolo, zeby sie stuknal w baniak, a ten do nas - przeciez Ci zaplace za ten akumulator (ta i co ja kurna zrobie jak mi wy$#@ aku w miejscu gdzie nie mozna zadnego kupic?:D)... potem z tekstem - Ty, ja Cie znam przeciez nie rozwale... :shock: wytarlismy auto, psiknelismy QD zeby kolobambolo zobaczyl o co chodzi i do auta, 1 2 6 i 200km/h na budziku, zeby zawinac sie z tego miejsca bo mosiek roku... :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: