Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 38526.html

haha, od dwóch miesięcy policja nie może dac sobie rady ze złodziejem i czekają jak go ktoś podpierdzieli na komendzie :rotfl:
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote="Adrian_Malbork"]Taka, że z anglika musisz mieć po prawej stronie. wyobrażasz sobie jak jedziesz z otwartym uchwytem? kubek będzie ocierał o kierownice.[/quote]
ok kumam czyli co uchwyt od pasazera jest dłuzszy tak ?? po czym to poznac z ciekawości
Awatar użytkownika
PaY
Swój
Swój
Kontakt:

Post autor: PaY »

[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy
Wyróżnienie]
Derby na PJ
[img]http://
Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

[quote="dumle"]shao
ja każdemu polece 18-200 i myślę że z D80 będzie mógł trzaskać całkiem spoko foty :) próbkę tego można znaleźć w linku w moim podpisie, przed chwilą wrzuciłem kilka nowych fot - wszystkie oczywiście robione D80 i większość 18-200 czyli najbardziej uniwersalnym obiektywem jaki istnieje :)[/quote]

Amen!

[quote="PaY"][quote="shao"]Zalezy co Ty chcesz tym robic i ile wydac $$.[/quote]
prędzej Maziunia niż ja, a fotki tak dzieciakom podczas zabawy itp z kasą zależy jaki stan[/quote]

Jak macie wiecej kasy to mozna wejsc w lustro, ale do tego trzeba obiektywy, bo to one sa wazniejsze niz korpus... ja bym zostal przy jakims dobrym kompakcie. Powiedz jaki macie budzet max i sie cos znajdzie.

Karol najs.

A ja tu z kolobambolo zrobilismy mikrospot. Umylismy auto, dalismy dressing na oponki :yahoo: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Ale mielismy akcje przy Lidlu na Grochowskiej... jakis ziutek stal ultrapazdzierzem Passatem B4 w kombi... przezarty na wylot. Zobaczyli ze suszymy auto to podbil i sie pyta czy mamy linke. Dalem mu linke, ale mam specjalna taka zeby zrobic wezelek, a nie z hakami (bo taka mam w garazu i jest za ciezka :D). Musialem go najpierw nauczyc jak zalozyc... potem sie okazalo, ze ta zapinka, ktora jest w lince nie przejdzie przez ucho w Subaru (bo jakis jego znajomek czy cos podjechal i mu chcial pomoc). Musialem im zawiazac wezel 8mke bo jacys uposledzeni... ide suszyc dalej auto bo kolo sam walczy. Ruszyli... takiej chmury dymu nie widzialem w zyciu (a widzialem duzo)... kolo nakrecil filmik jak dymili i sie ciagali ale szkoda internetu na niego :D zatrzymali sie, fura zgasla, odpieli linki i gostek do mnie z tekstem (a wsiur jakis total) zebym pozyczyl mu akumulator :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: do 1.6td... powiedzielismy mu z kolo, zeby sie stuknal w baniak, a ten do nas - przeciez Ci zaplace za ten akumulator (ta i co ja kurna zrobie jak mi wy$#@ aku w miejscu gdzie nie mozna zadnego kupic?:D)... potem z tekstem - Ty, ja Cie znam przeciez nie rozwale... :shock: wytarlismy auto, psiknelismy QD zeby kolobambolo zobaczyl o co chodzi i do auta, 1 2 6 i 200km/h na budziku, zeby zawinac sie z tego miejsca bo mosiek roku... :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

:rotfl: dobrze, że samochodu nie chciał pożyczyć :rotfl:
Obrazek
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

shao
taki nasz znajomek przecież nas znał :D
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
shao

Taaa... niech sie cieszy, ze nie udusilem go ta linka holownicza...
m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: maziunia »

[quote="shao"] budzet max[/quote]

Nikona D70 plus masę obiektywów i innych bajerów używa siostra Paya, zatem możliwości aparatu są nam znane.
Ostatnimi jednak czasy na zdjęciach pojawił się "szum".
Nie wiem czym to spowodowane...
Wspomniany Nikon lata świetności ma już za sobą.
Dlatego pewnie PaY wspomniał o D70 i D80.

Ja skupiłam się na poszukiwaniach cyfrówki, odrobinę lepszej niż te, których używaliśmy dotąd.
Budżet nie za bogaty póki co... do 1200, może 1300 zł.

Moją uwagę w pierwszej kolejności zwrócił NIKON COOLPIX L120, jednak z tego co czytam opinie na jego temat są podzielone.
Teraz jestem na etapie czytania o NIKON COOLPIX P500....

Aparat ma przede wszystkim służyć jako "pstrykadło" zdjęć maluchom, czasem jako wakacyjne wsparcie naszych podróży...
Awatar użytkownika
shao

TZ20+dodatkowa bateria. To moja opcja. Nie ma sensu, zebyscie kupowali lustrzanke (nawet stara w stylu D70/D80) i obiektywy do tego (chyba, ze siostra pozyczy) bo potem sie okaze, ze nie ma komu tego nosic. A TZ20 jest malutki, co do jakosci to MiSiEk i czajski moga sie wypowiedziec bo maja TZ18 (a to prawie to samo, odrobinke gorszy od TZ20).
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

[quote="MiSiEk-GDA"][quote="Adrian_Malbork"]Taka, że z anglika musisz mieć po prawej stronie. wyobrażasz sobie jak jedziesz z otwartym uchwytem? kubek będzie ocierał o kierownice.[/quote]
ok kumam czyli co uchwyt od pasazera jest dłuzszy tak ?? po czym to poznac z ciekawości[/quote]

NIe, że dłuzszy ale uchwyt z anglika jest po lewej stronie tj jak go otworzysz to Ci będzie haczył o kierownice, a jeżeli nie będzie to będzie może z 2 cm od niej takze ręką wywalisz kubek i połamiesz uchwyt jeżeli w ogóle dasz rade prowadzic :) Tak mi się wydaje, jak widze jak daleko się otwiera uchwyt u mamy w polo. (po prawej)
Poznać to możesz po krzywiźnie.
http://allegro.pl/podstawa-do-kubka-vol ... 16728.html europejec ma dalej wysuniętą lewą strone ''skos'' tak jak masz kokpit ;)
http://moto.allegro.pl/vw-polo-9n-d-02r ... 87076.html tak do się otwiera, a zobacz u siebie jak masz blisko do kierownicy

[size=99px]PAY[/size]
poszła kasa, zaczekaj z wlepami do jutra jak coś.
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="Adrian_Malbork"]NIe, że dłuzszy ale uchwyt z anglika jest po lewej stronie tj jak go otworzysz to Ci będzie haczył o kierownice, a jeżeli nie będzie to będzie może z 2 cm od niej takze ręką wywalisz kubek i połamiesz uchwyt jeżeli w ogóle dasz rade prowadzic Tak mi się wydaje, jak widze jak daleko się otwiera uchwyt u mamy w polo. (po prawej)
http://allegro.pl/podstawa-do-kubka-vol ... 16728.html europejec ma dalej wysuniętą lewą strone ''skos'' tak jak masz kokpit [/quote]
no juz teraz wykumałem o co biega bo lookałem foty ludzi od nas z forum z 9N i praktycznie w każdej z 6 ogladanych dokładnie na odwrót układ niż tej deski z ogłoszenia co dawałem link, musze sobie jeszcze na spocie zobaczyć jak to wygląda u Matiego_9N bo ma takie polo jak moje i ma te holdery, to będę wiedział namacalnei dosłownie jak wygląda to, bo kase wydać zawsze można a wiadomo nie o to chodzi tylko o to by trybiło
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

[quote="MiSiEk-GDA"][quote="Adrian_Malbork"]NIe, że dłuzszy ale uchwyt z anglika jest po lewej stronie tj jak go otworzysz to Ci będzie haczył o kierownice, a jeżeli nie będzie to będzie może z 2 cm od niej takze ręką wywalisz kubek i połamiesz uchwyt jeżeli w ogóle dasz rade prowadzic Tak mi się wydaje, jak widze jak daleko się otwiera uchwyt u mamy w polo. (po prawej)
http://allegro.pl/podstawa-do-kubka-vol ... 16728.html europejec ma dalej wysuniętą lewą strone ''skos'' tak jak masz kokpit [/quote]
no juz teraz wykumałem o co biega bo lookałem foty ludzi od nas z forum z 9N i praktycznie w każdej z 6 ogladanych dokładnie na odwrót układ niż tej deski z ogłoszenia co dawałem link, musze sobie jeszcze na spocie zobaczyć jak to wygląda u Matiego_9N bo ma takie polo jak moje i ma te holdery, to będę wiedział namacalnei dosłownie jak wygląda to, bo kase wydać zawsze można a wiadomo nie o to chodzi tylko o to by trybiło[/quote]
Jest za 8 dyszek ze 2 sztuki na allegro ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="Adrian_Malbork"]Jest za 8 dyszek ze 2 sztuki na allegro [/quote]
masz na myśli to co mi na PW dałeś ??
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

[quote="MiSiEk-GDA"][quote="Adrian_Malbork"]Jest za 8 dyszek ze 2 sztuki na allegro [/quote]
masz na myśli to co mi na PW dałeś ??[/quote]
http://allegro.pl/vw-polo-9n-01-05r-uch ... 63433.html
http://allegro.pl/uchwyt-kubka-vw-polo- ... 16629.html
http://allegro.pl/podstawa-do-kubka-vol ... 16728.html
Obrazek
Awatar użytkownika
shao

Dzisiaj fura umyta za 6zl bo stala 2 miesiace brudna wiec trzeba bylo wydac wiecej kasy... :mrgreen:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”