[quote="czaja"]daj ta stronke [/quote]
trzymaj
http://www.zedge.net/
Fajne jest to, że zasysasz bezpośrednio na dysk dzwonki czy inne bajery za frajer totalnie po czym tylko po kablu sobie wrzucasz. A z tego co wiem do androida mają specjalna aplikację tez do pobierania
[quote="czaja"]A mój parch (już mi dziś przekleństw na tego złoma brakuje) zablokował się na immobiliserze na amen. nie idzie go zneutralizować. rano miałem jechać do pociągu autkiem, bo po pracy jeszcze na pocztę była potrzeba zajść, a tu zonk. wsiadam, odpalam, piknął że rozpoznał. dojechałem do bramy, wyjechałem za nią, zamykam, wsiadam a ten zaczyna pikać że nie "widzi" przywieszki (taki jakiś debilny motyw w Fiacie jest dodatkowo). i dupa, nie dostał odpowiedniego sygnału i zablokował pompę paliwa i włączył awaryjne. mówie trudno. już się tak działo ostatnio. poczekam trochę to się odblokuje. ale się nie odblokował. odpięcie akumulatora na około 2 godziny też nic nie dało. jak tylko się z immo to parch trafia na otomoto i inne serwisy. koniec tej zabawy. wkurzył mnie ostatecznie.[/quote]
Zawsze mówiłem, że włosi to dobre żarcie robią i wymyślają ale nie motoryzacja

no może z wyjątkiem Ferrari i Lamborghini, ale na to nas nie stać jak wiadomo

To samo jest z francuzami: ochroniarzowi z pracy poleciało sprzęgło w Lagunie 1, to by wydłubać skrzynię nie jest tak jak u nas: kilka śrub przeguby i wszystko na wierzchu dostępne, tylko podobno albo pół zawieszenia od dołu prujesz, albo górą wszystko z silnikiem wyjmujesz :doh: idź pan w diabły z takimi samochodami

Goń go w cholerę i szukamy jakiegoś varianta dla waszej 3jki, bo i tak mu dostatecznie dużo litości dałeś, to aku to blacharz to lpg i znów coś :banghead: Landryna o wiele starsza była, a nie było takich cyrków