Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote="JOUKI"]26.02.2012 ok. godz. 3:00 moja Poli uratował mi dupę jak na oblodzonej nawierzchni wbiłem się pod oponę TIRa. Z wypadku wyszedłem lekko poobijany, lecz autko oddało duszę za cenę mego życia. O ile czasem potrafiłem depnąć jej ile fabryka dała to spotkanie z TIRem zaliczyliśmy przy blisko 20km/h no, ale nie ma co porównywać masy... Minutą ciszy oddaję pokłon swej ślicznocie jak i wszystkim 9N3-kom jakie jeżdżą po naszych drogach. [/quote]
:shock: :shock: :shock:
Dzizas jak zmasakrowana, Bogu dzięki, że Ty cały jesteś. Adrian mi na pw o akcji całej pisał, bo mówił że może by były z niej felgi do odratowania, ale nie myślałem że aż tak ostro to wyglądało :eek:
BTW
Dostałem właśnie info dlaczego nie mam pieniędzy za grudzień z premii, oczywiście wina mojego kierownika co nie wysłał umów z grudnia swoich 4 na czas i icn nie policzyli do realizacji planu, także dzięki niemu jestem z kasą w plecy, mam ochotę zabić :angry2: :vinsent:
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

a gdzie lecisz ? :D
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

MiSiEk-GDA
nie ma skrupułów łap się na felgi i tyle :D wiem że boli ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem :) wszyscy żyją :D
Kedy ?

Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

[quote="kolo"]a gdzie lecisz ? :D[/quote]

Tam gdzie zawsze.
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

ee to musze graty zabrać od Ciebie w końcu :D
Kedy ?

Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

Masz jeszcze chwile, dasz rade. Ale przydalo by sie zebys zabral bo mi zawadzaja w garazu :P
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

damy radę :D
Kedy ?

Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

[quote="MiSiEk-GDA"][quote="JOUKI"]26.02.2012 ok. godz. 3:00 moja Poli uratował mi dupę jak na oblodzonej nawierzchni wbiłem się pod oponę TIRa. Z wypadku wyszedłem lekko poobijany, lecz autko oddało duszę za cenę mego życia. O ile czasem potrafiłem depnąć jej ile fabryka dała to spotkanie z TIRem zaliczyliśmy przy blisko 20km/h no, ale nie ma co porównywać masy... Minutą ciszy oddaję pokłon swej ślicznocie jak i wszystkim 9N3-kom jakie jeżdżą po naszych drogach. [/quote]
:shock: :shock: :shock:
Dzizas jak zmasakrowana, Bogu dzięki, że Ty cały jesteś. Adrian mi na pw o akcji całej pisał, bo mówił że może by były z niej felgi do odratowania, ale nie myślałem że aż tak ostro to wyglądało :eek:
:angry2: :vinsent:[/quote]

No nie wstawiałem fotek, bo nie wiedziałem czy mu się to spodoba. Ale felg nie chce Ci sprzedać chytrus nie? :D
Obrazek
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote="MiSiEk-GDA"]co kumpel dał i jest dzwonek mam pilotto mam laptoopooo [/quote]
daj ta stronke :)
[quote="krzychu20"]Takie coś chciałem, dwa pasy z tego wyłożyć od bramy pod garaż...
Ale jak liczyłem kiedyś to spora sumka by wyszła
W tym roku jak znowu kiepska pogoda bedzie i nie da się nad rzekę po żwir pojechać to pewnie trzebabędzie kupić [/quote]
Jeżeli chcesz coś takiego kłaść to od razu bierz jakąś grubą, nie tą najtańszą. to raz. a dwa, bierz z wykonaniem, ale tak żeby podsypke i takie tam dali + krawężniki po bokach. u mnie teraz jak wody gruntowe wyżej, i roztopy po zimie, to mimo ze jest taka kostka to po jej bokach breja że się zapadam. w srode kurier wjechał iveco i jak cofal to wypadl z tych pasów i ni cholery nie mógł wyjechać. skopał mi tak dojazd że masakra. kolega musiał go wyciągnąć. ale na koniec troche po zasypywał co napsuł.

9N3 zmasakrowana nieźle. ale najważniejszy test przeszła - uratowała kierowcę.

A mój parch (już mi dziś przekleństw na tego złoma brakuje) zablokował się na immobiliserze na amen. nie idzie go zneutralizować. rano miałem jechać do pociągu autkiem, bo po pracy jeszcze na pocztę była potrzeba zajść, a tu zonk. wsiadam, odpalam, piknął że rozpoznał. dojechałem do bramy, wyjechałem za nią, zamykam, wsiadam a ten zaczyna pikać że nie "widzi" przywieszki (taki jakiś debilny motyw w Fiacie jest dodatkowo). i dupa, nie dostał odpowiedniego sygnału i zablokował pompę paliwa i włączył awaryjne. mówie trudno. już się tak działo ostatnio. poczekam trochę to się odblokuje. ale się nie odblokował. odpięcie akumulatora na około 2 godziny też nic nie dało. jak tylko się z immo to parch trafia na otomoto i inne serwisy. koniec tej zabawy. wkurzył mnie ostatecznie.
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

no właśnie widziałem na gg opis, że Fiat idzie w odstawkę, pomyślałem że nie bez powodu taki opis ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

Wróciłem do domu i ciśnienie podskoczyło :angry:
Siostra mi oznajmiła, że ze szwagrem jeździli polówką do miasta ...
Kurde a ja dowiedziałem się po fakcie, nie zadzwonili zapytać ani nic :angry2:
Wczoraj dłubalem przy tych odbojach i jakbym czegoś np nie dokręcił ?
:agresyw:
Zaraz chyba zrobie dym :vinsent:
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

To po co zostawiasz kluczyki i dokumenty w domu? Pomyśl! :grin:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="czaja"]daj ta stronke [/quote]
trzymaj :)
http://www.zedge.net/
Fajne jest to, że zasysasz bezpośrednio na dysk dzwonki czy inne bajery za frajer totalnie po czym tylko po kablu sobie wrzucasz. A z tego co wiem do androida mają specjalna aplikację tez do pobierania ;)
[quote="czaja"]A mój parch (już mi dziś przekleństw na tego złoma brakuje) zablokował się na immobiliserze na amen. nie idzie go zneutralizować. rano miałem jechać do pociągu autkiem, bo po pracy jeszcze na pocztę była potrzeba zajść, a tu zonk. wsiadam, odpalam, piknął że rozpoznał. dojechałem do bramy, wyjechałem za nią, zamykam, wsiadam a ten zaczyna pikać że nie "widzi" przywieszki (taki jakiś debilny motyw w Fiacie jest dodatkowo). i dupa, nie dostał odpowiedniego sygnału i zablokował pompę paliwa i włączył awaryjne. mówie trudno. już się tak działo ostatnio. poczekam trochę to się odblokuje. ale się nie odblokował. odpięcie akumulatora na około 2 godziny też nic nie dało. jak tylko się z immo to parch trafia na otomoto i inne serwisy. koniec tej zabawy. wkurzył mnie ostatecznie.[/quote]
Zawsze mówiłem, że włosi to dobre żarcie robią i wymyślają ale nie motoryzacja :) no może z wyjątkiem Ferrari i Lamborghini, ale na to nas nie stać jak wiadomo :grin: To samo jest z francuzami: ochroniarzowi z pracy poleciało sprzęgło w Lagunie 1, to by wydłubać skrzynię nie jest tak jak u nas: kilka śrub przeguby i wszystko na wierzchu dostępne, tylko podobno albo pół zawieszenia od dołu prujesz, albo górą wszystko z silnikiem wyjmujesz :doh: idź pan w diabły z takimi samochodami :D
Goń go w cholerę i szukamy jakiegoś varianta dla waszej 3jki, bo i tak mu dostatecznie dużo litości dałeś, to aku to blacharz to lpg i znów coś :banghead: Landryna o wiele starsza była, a nie było takich cyrków
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote="pawellini"]To po co zostawiasz kluczyki i dokumenty w domu? Pomyśl! :grin:[/quote]

Pawełku a mam auto w swoim własnym garazu na kluczyk dodatkowo zamykać i mieć je przy sobie ?
No proszę Cię.... :blush2:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="krzychu20"]Wróciłem do domu i ciśnienie podskoczyło
Siostra mi oznajmiła, że ze szwagrem jeździli polówką do miasta ...
Kurde a ja dowiedziałem się po fakcie, nie zadzwonili zapytać ani nic
Wczoraj dłubalem przy tych odbojach i jakbym czegoś np nie dokręcił ?

Zaraz chyba zrobie dym [/quote]
fajnie mają.... :doh: rób tam porządek :vinsent: a jak nie to biorę Marcina póki jeszcze nie teleportował się i wpadamy :assasin: Kurde samochód to nie rower czy hulajnoga by se tak brać, bo ma się kaprys
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”