[quote=""natkastella""]przed chwilą dostałam kompa w pracy i prócz tego ze mam nie wchodzić na "gołe" strony to mogę wszędzie [/quote]
eee co to za firma, co nie daje swoim pracownikom konta premium na redtube tylko sam komp :crazy: to teraz zamiast golić głowy ludziom będziesz siedzieć na forum

[quote=""shao""]Karol pozyczylbym Ci ale sam wiesz, ze teraz krucho z $$$. Mam nadzieje, ze z fura nic takiego sie nie stalo, bo sie zdenerwuje.[/quote]
Nie no kurde na chleb bym nie pożyczał, a co dopiero na koła, które nie są rzeczą pierwszej potrzeby tylko jakimś tam moim marzeniem, które kiedyś może uda się zrealizować...

[quote=""JuStIcE""]Karol, ja jestem zdania, że nie ma się co spieszyć i napalać na fele. Z tego, co mi się wydaje, to są ori fele, tylko pomalowane, więc wiesz...
http://moto.allegro.pl/alufelgi-15-opon ... 68910.html[/quote]
jakbym dorwał tu na miejscu takie w tej cenie z oponami, to nie bawiłbym się w malowanie tylko zakładał jak są

bo srebrne też są ok, tylko mówię tu zobaczyłem jak to wygląda i zachorowałem

Najlepiej Kasia jak jej pokazałem: ładne fajnie wyglądają, ale jak zobaczyła cenę to było chyba ocipiałeś jak myślisz, że to kupisz w takiej cenie :crazy:
[quote=""pawellini""]Sprayem nigdy nie będzie Bartku tak jakbyś oddał je do renowacji i lakier proszkowy Ja wiem jak robiłem stalówki sam a jak teraz wyglądają pięknie po renowacji Lepiej zapłacić ciut więcej a mieć efekt na długo.[/quote]
też jakbym miał już malować to wolałbym by to było proszkowo, wytrzymalszy i trwalszy efekt, zwłaszcza tu u mnie gdzie kamyczki i walające się odpadki asfaltu są na porządku dziennym