Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
shao
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: shao »

Gosciu jak zaciesza... chyba go w domu nie kochaja.

Umowilem sie z Lukaszem na wizyte w poniedzialek bo dopiero wtedy termin wolny, kij jutro do ambasady trzeba bedzie podbic z buta.
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

a ja zachorowałem na te czarne alu, co pokazywałem 2 strony wcześniej i za hu hu nie wiem skąd wziąć kasę :cry: choćbym skonał to nie wiem z tysiak może bym jeszcze wyczarował, jakby sprzedać letniaki 14stki gumy, to może jakaś kasa by się zwróciła, ale to cholera wszystko za mało :doh: :banghead: zwłaszcza, że na dniach jeszcze ac oraz zmiana oleju i filtrów, może sprzedam nerkę, w końcu mało piję to będzie mnie stać :crazy:
Jeszcze kurde dał koleś zdjęcia na srebrnej, taka buda jak moja prawie i no kurde bądź tu mądry i pisz wiersze...
Awatar użytkownika
natkastella
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: natkastella »

bry wszystkim :D
przed chwilą dostałam kompa w pracy :yahoo: i prócz tego ze mam nie wchodzić na "gołe" strony to mogę wszędzie :D
moje maleństwo <a class=\"postlink-local\" href=\"http]
Awatar użytkownika
shao

Post autor: shao »

Karol pozyczylbym Ci ale sam wiesz, ze teraz krucho z $$$. Mam nadzieje, ze z fura nic takiego sie nie stalo, bo sie zdenerwuje.
Awatar użytkownika
JuStIcE

Post autor: JuStIcE »

Karol, ja jestem zdania, że nie ma się co spieszyć i napalać na fele. Z tego, co mi się wydaje, to są ori fele, tylko pomalowane, więc wiesz...
http://moto.allegro.pl/alufelgi-15-opon ... 68910.html
http://moto.allegro.pl/felgi-oryginalne ... 88903.html
Kupić takie, papierek, szprej, klar i na to samo wyjdzie :) Moje obecne alu były malowane przez ko zacka szprejem 3 lata temu i nie mają odprysków :D
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Sprayem nigdy nie będzie Bartku tak jakbyś oddał je do renowacji i lakier proszkowy :) Ja wiem jak robiłem stalówki sam a jak teraz wyglądają pięknie po renowacji :) Lepiej zapłacić ciut więcej a mieć efekt na długo.
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""natkastella""]przed chwilą dostałam kompa w pracy i prócz tego ze mam nie wchodzić na "gołe" strony to mogę wszędzie [/quote]
eee co to za firma, co nie daje swoim pracownikom konta premium na redtube tylko sam komp :crazy: to teraz zamiast golić głowy ludziom będziesz siedzieć na forum ;)
[quote=""shao""]Karol pozyczylbym Ci ale sam wiesz, ze teraz krucho z $$$. Mam nadzieje, ze z fura nic takiego sie nie stalo, bo sie zdenerwuje.[/quote]
Nie no kurde na chleb bym nie pożyczał, a co dopiero na koła, które nie są rzeczą pierwszej potrzeby tylko jakimś tam moim marzeniem, które kiedyś może uda się zrealizować... ;)
[quote=""JuStIcE""]Karol, ja jestem zdania, że nie ma się co spieszyć i napalać na fele. Z tego, co mi się wydaje, to są ori fele, tylko pomalowane, więc wiesz...
http://moto.allegro.pl/alufelgi-15-opon ... 68910.html[/quote]
jakbym dorwał tu na miejscu takie w tej cenie z oponami, to nie bawiłbym się w malowanie tylko zakładał jak są ;) bo srebrne też są ok, tylko mówię tu zobaczyłem jak to wygląda i zachorowałem ;) Najlepiej Kasia jak jej pokazałem: ładne fajnie wyglądają, ale jak zobaczyła cenę to było chyba ocipiałeś jak myślisz, że to kupisz w takiej cenie :crazy:
[quote=""pawellini""]Sprayem nigdy nie będzie Bartku tak jakbyś oddał je do renowacji i lakier proszkowy Ja wiem jak robiłem stalówki sam a jak teraz wyglądają pięknie po renowacji Lepiej zapłacić ciut więcej a mieć efekt na długo.[/quote]
też jakbym miał już malować to wolałbym by to było proszkowo, wytrzymalszy i trwalszy efekt, zwłaszcza tu u mnie gdzie kamyczki i walające się odpadki asfaltu są na porządku dziennym
Awatar użytkownika
JuStIcE

Pawle, doskonale wiem, że nie będzie tak samo jakbyś oddał do malowania proszkowego czy piecowego. Ja jednak jestem człowiekiem, który bardzo lubi robić jak najwiecej rzezcy we własnym zakresie i nawet zastanawiam się nad zakupem kompresora do malowania :D Z resztą jak się przyłożysz to i szprejem dobrze pomalujesz, trzeba tylko cierpliwości i ogarnięcia i też będzie się trzymać długie lata.

Karol, tu płaciłbyś za malowanie praktycznie połowę ceny felg. Spokojnie można znaleźć w fajnej cenie :)

Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

dlatego w pracy siedzę na kompie i allegro tablica czy trojmiasto.pl albo nasza giełda i czyham, aż coś dorwę :) bliżej sezonu jest, to pojawiają się ciekawsze niż zimą oferty.
BTW
Bartek jak masz czas to obczaj co dałem Ci na maila, odnośnie tego gościa z rabatami co działałem, bo dał baner :grin:
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote=""JuStIcE""]Pawle, doskonale wiem, że nie będzie tak samo jakbyś oddał do malowania proszkowego czy piecowego. Ja jednak jestem człowiekiem, który bardzo lubi robić jak najwiecej rzezcy we własnym zakresie i nawet zastanawiam się nad zakupem kompresora do malowania :D Z resztą jak się przyłożysz to i szprejem dobrze pomalujesz, trzeba tylko cierpliwości i ogarnięcia i też będzie się trzymać długie lata.

Karol, tu płaciłbyś za malowanie praktycznie połowę ceny felg. Spokojnie można znaleźć w fajnej cenie :)[/quote]

Bartek kompresor i pistolet to gitesowa sprawa ;)
Wiele lepiej tym malować niż pryskać sprayem ;)

Karol fakt, że troche siana kosztują :blush2:
Ale nie ma co się spinać- a nóż jakaś okazja się trafi ;)
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""krzychu20""]Karol fakt, że troche siana kosztują
Ale nie ma co się spinać- a nóż jakaś okazja się trafi
[/quote]
wiem ;) dlatego trzeba ochłonąć i działać dalej, ale jakby za tysiaka poszły to bym kupił :crazy:
Nic pakuję się do garażu w auto i do roboty :doh: później będę z wami siedział z tab-a, bo kierownik gnije ze mną do końca zmiany i pewnie kompa nie zobaczę :commando:
Awatar użytkownika
JuStIcE

[quote=""MiSiEk-GDA""]Bartek jak masz czas to obczaj co dałem Ci na maila, odnośnie tego gościa z rabatami co działałem, bo dał baner [/quote]
Widziałem, jeszcze wczoraj poleciało w odpowiednie miejsce :)

[quote=""krzychu20""]Bartek kompresor i pistolet to gitesowa sprawa
Wiele lepiej tym malować niż pryskać sprayem [/quote]
Fakt :) Ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma :) Szpreje też dają radę, można tym zrobić dobrze, tylko trzeba mieć do tego rękę i jakiekolwiek pojęcie o malowaniu :)

Awatar użytkownika
kafar
Mały interesant
Mały interesant
Kontakt:

Post autor: kafar »

I znowu śnieg sypie :angry:
Grupa Mazowiecka- "Młoda Gwardia"
kafar
http://polskajazda.pl/Samochody/Volkswagen/Polo/131762
Obrazek
"błogosławieni c
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote=""JuStIcE""]Fakt Ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma Szpreje też dają radę, można tym zrobić dobrze, tylko trzeba mieć do tego rękę i jakiekolwiek pojęcie o malowaniu [/quote]

No i porządny spray ;)
Tym srebrnym co ja malowałem swoje indianapolisy to kicha :glare:
Miałem jeszcze inny srebrny to też lipny był :blush2:
Poźniej znajomy mi powiedział, że trzebabyło kupić lakier i przyjść to psiknąłby mi kompresorem za paczkę fajek i browarki :blush2:

Ale zwykłe białe, czarne itd dają rade w budżetowym rozwiazaniu
Awatar użytkownika
natkastella
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: natkastella »

[quote=""MiSiEk-GDA""]eee co to za firma, co nie daje swoim pracownikom konta premium na redtube tylko sam komp to teraz zamiast golić głowy ludziom będziesz siedzieć na forum [/quote]
hehe no na chwilę obecną jeszcze nie dostałam programu który będę musiała tu obsługiwać więc mam luuuz i mogę szperac po forum :D z resztą ruch narazie średni ;/ więcej nudzenia niż pracy :)
a na chwilę obecną walczę ze skypem bo mikrofon nie działa i już nie mam nerwów to tego :banghead:
moje maleństwo <a class=\"postlink-local\" href=\"http]
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”