[quote=""Czołg GT""] Pogadaj z memla nie wiem czy jeszcze do nas zagląda ale słuchy mnie doszły ze pakuje ten sam motor na gaźniorach w 86c na bank coś wie.[/quote]
Dzięki za podpowiedź, muszę w takim razie się odezwać, bo moja obecna wiedza jest średnia:P
[quote=""Skfarek""]to już grubsza sprawa niż gaźniory - trzeba by kolektor wydechowy na zamówienie zrobić pod turbo
Swapior to dobry moment na dłubanie bo i tak masz już wszystko w kawałkach

[/quote]
Wybiegam trochę w przyszłość, nie planuję takich poważnych zmian jak turbo od razu bo już wiem, że mnie na to nie stać, ale przy okazji swapa, chcę w miarę możliwości wszystko przygotować pod takie ewentualności. Jak się okaże, że z gaźniorami uda się zmieścić w 1k, to być może zrobię to w tym samym czasie, ale jeszcze wszystko muszę przemyśleć;)
[quote=""Fox""]czeka Cie sporo zabawy z tym. Chcesz to na oryginalnej instalacji z AFH ogarnać?[/quote]
Plan jest taki, żeby wszystko co się da, przerzucić na oryginałach od afh(oprócz, wydechu, kolektora etc), ale na dobrą sprawę wszystko się okaże w praniu;) A na jakim etapie jesteś ze swoim swapem? Może wiesz już zdecydowanie więcej ode mnie i chciałbyś mi coś podpowiedzieć:D?