[quote=""grendzin""]Polo w moim stylu, czeka mnie klepanie nadkoli, więc z tym wiąże się moje pytanie: masz może fotki podczas prac nad nadkolami, ew. możesz opisać co jest z nimi zrobione?[/quote]
Po prostu sa wyprostowane za pomocą młotka ori reperaturki i tyle nic nie spawane itp. kwestia dobrego fachowac by fal dunaju nie porobił.
Polo było w sumie na MajóVWce tak po za tym nic sie ciekawego nie wydarzyło,
nazbierało sie znowu parę gratów do montażu i modyfikacji,
ale jakoś nie ma czasu i weny na to. przyszedł talerzyk do rozwiertu przepustnicy,
prezent od kolegi w postaci klamek "kaset" z audi...
Wynik z hamowni jakoś cyferkami nie powala, choć wykres ładny,choć wiem ze hamownia na MajóVWce fałszowała.
na pewno trzeba zrobić IC w zderzak i prawdopodobnie mam za bardzo wolny wydech.

175/50r13 też nie zbyt się nadaje na wyścigi za dużo się traci na 1i 2 biegu, choć cel który sobie postawiłem
od początku projektu sie ostatnio spełnił i corrado 2,9VR6 udało się objechać nie było łatwo
ale, myślę ze jeszcze jak się porobi parę lekkich modów to nawet w lekkiej budzie mk2 nie będzie dużym problemem hehe
Zawieszenie sie spisuje bdb jeszcze zrobię talerzyki obniżające i cieńsze nakrętki, ale boje sie,
ze i tak amor nie da rady i sie schowa całkiem, nrazeie gleby i tak mysle ze wystarcza.
Znalazłem fotkę z montażu gwintu i mały problemem dla czego zbytnio nie da się więcej zejść (narazie) na ziemie...
choć gwintu z tyłu jeszce zostało i tak.

Są nowe plany i pomysły, ale też nie wiadomo co z nich wyniknie. Przymiarka Mietków i RM'ów 15" (jeszcze bedzie szeroka 14")

Parę zdjęć z MajóVWki jeszcze jest sesyjka Camlla tylko trzeba ją jakoś wykupić hehe

Pozdro
PS: Sorki ze późno odpisuje ,ale jakoś nie ma na to czasu.