niuniek84- polo SZARY MAT... new inspiration...F16 str.40

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

Post autor: niuniek84 »

[quote=""Lobuz""]Mam nadzieję, ze do września nie zmienisz znów koncepcji i się ustawimy na jakąś sesję w stickerach;p[/quote]

Nie no co Ty panie Lobuz :) Stickery zostają i jeszcze kilka innych fantów wpadnie ale na razie cisza :beach:

05.07.2011 Nowe fanty do autka.

Wczoraj dojechały do mnie fotele firmy Wiechers (tej samej co mam rozpórkę).A dziś przyszła paczuszka z tarczami i klockami. Do foteli muszę tylko dorobić szyny i planuję je dać do obszycia tylko nie wiem w jakim kolorze? Czarnym, co proponujecie?

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

A w tle autko, jest niżej bo 80/80 czyli już jest jakaś gleba:P
Awatar użytkownika
d.swiatczak
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: d.swiatczak »

Fotele zacne zacne :oki: Może wykorzystać te czarne wstawki i na ten przykład obszyć je w kontrastujący z nimi kolor pasujący do nadwozia? Jakiej firmy tarcze i klocki zakupiłeś?
W Polo tylko w Polo;]

Look of my white POLOnez
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

Nad fotelami cały czas się zastanawiam w jakim kolorze je obszyć, myślałem o szachownicy czarno zielonej(środek foteli) a boki czarne, pasowałoby do wnętrza i tej mojej kraty. Albo całe na czarno.

Tarcze Bozarto GTR i Klocki TRW (dzięki koledze Acadaptor)
Awatar użytkownika
d.swiatczak
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: d.swiatczak »

Miałem zaproponować kratę, tylko nie wiedziałem jaką. Czarno zielona może być dobrym pomysłem. A jaka jest cena takiego zestawu klocków i tarcz?
W Polo tylko w Polo;]

Look of my white POLOnez
Awatar użytkownika
Lobuz
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Lobuz »

No proszę, szalejesz Panie kolego, dobre graty się zbierają, a tarcze podobne do Mikody GT.
To dobrze, że styl zostaje bo mnie też wciągnęło w naklejki coś się urodzi z tego :piwo: :grin:
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Ojjj, ciekawe fanty Sławku :D Trzymam kciuki, żeby starczyło waluty na wszystko, no i żeby nie brakło chęci i zapału do pracy :D
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
vwkas18
G-LaderMan

Post autor: vwkas18 »

ojj te fotele to nie wiechers :grin:
nie chcesz się pozbyć przelotek na fotele...
jeżeli też masz je sklejone to powodzenia z obszyciem bez uszkodzenia przelotek
jak coś to mam firmę która dorabia ale cena kosmiczna :blush2:
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

[quote=""vwkas18""]ojj te fotele to nie wiechers :grin:
nie chcesz się pozbyć przelotek na fotele...[/quote]

Na szynach są etykiety i nr seryjne i jest napisane WIECHERS, może same szyny są wiechers-a?

A przelotki mam składane nie sklejane, na zaciski i nie ma problemu z wyciągnięciem ich, już wyciągałem.
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

[quote=""niuniek84""]Na szynach są etykiety i nr seryjne i jest napisane WIECHERS, może same szyny są wiechers-a?[/quote]

tak jak u mnie - na szynach miałem Sparco i nawet numer homologacji FIA ale fotela takiego w ofercie Spraco nie uświadczyłem :)
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

Dawno nic nie pisałem, brak czasu. Ale nadrabiam zaległości :)

projekt Sticker Bomb na ten sezon zostaje, na dach i lusterka wpadły kolejne naklejki :)

Co do foteli, to powoli robią się szyny na których będą one zamontowane A potem zostaną obszyte.
Dalej zbieram fanty i dążę do celu, został kupiony bagażnik i nowe felgi :)
Więc moje dwa poprzednie komplety będę wystawiał do sprzedaży, te co mam na aucie i pomarańczowe felgi.

Fotki jak to powoli wszystko nabiera sensu.

felgi :)
Obrazek

szyny pod fotel sportowy
Obrazek

bagażnik
Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

A to nowe felgi :) Pełna polerka i wnętrza tych otworów będą pomalowane na........... i będzie :cool: na razie tylko jedno foto.....

Obrazek
Awatar użytkownika
bartek_tychy
Swój
Swój

Post autor: bartek_tychy »

No projekt dla mnie bardzo kontrowersyjny i nie nalezacy do moich ulubionych niestety, choc auto ma potencjal na mercach bedzie ladnie sie prezentowac tylko jakie gumy na nie naciagasz ?? gratki za fotele lubie takie :) ale niestety jesli chodzi o bagaznik to jestem na nie, bagazniki bardzo mi sie podobaja na 6n tak jak Kuba albo Krzydolar, ale po mojemu ten konkretny bagol jakos nie lezy na 6n

powodzenia i pozdrawiam
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

co do bagaja- zrobić na bocznych ścianach jakieś wypełnienie i w stikersy! - merce fajne;) poler albo stikers- tyna szyba ze stikersami mi sie nie widzi- próg fajnie wyszedł :grin:
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

[quote=""bartek_tychy""]No projekt dla mnie bardzo kontrowersyjny i nie nalezacy do moich ulubionych niestety[/quote]

wiem o tym doskonale ze ci nie pasi ale masz do tego prawo :agree: każdy lubi coś innego, chcę się wyróżniać na ulicach od innych i tak jest :grin:

[quote=""damianese""]co do bagaja- zrobić na bocznych ścianach jakieś wypełnienie i w stikersy! - merce fajne;) poler albo stikers- tyna szyba ze stikersami mi sie nie widzi- próg fajnie wyszedł [/quote]
dzięki :piwo:

Nad bagażnikiem, tym całym koszem pomyślę w czasie zimy bo będzie ściągnięty a będzie zamontowany uchwyt na deski i narty przyczepiony. Jak projekt jest Sticker Bomb to właśnie myślę czy go nie okleić jakoś żeby wszystko trzymało się kupy.

Merce polerka i te otwory na pomarańczowo, do zielonego będzie super pasowało. Mam nadzieję że może zdążę w tym sezonie jeszcze pojeździć na mercach.

Szyny pod kubły prawie skończone, wczoraj walczyłem z drugim mocowaniem :) potem obszycie foteli czarnym skajem i środek foteli jakąś zieloną kratą, wewnątrz musi wszystko pasować do siebie. A potem trzeba kupić zielone pasy sportowe i to na razie na tyle co do foteli. Planów jest jeszcze trochę. Zbieranie kasy na wesele i Swapa (może w przyszłtym roku, ciężko będzie ale kto wie...) :grin:
Awatar użytkownika
bartek_tychy
Swój
Swój

Post autor: bartek_tychy »

[quote=""niuniek84""]bartek_tychy napisał(a):
No projekt dla mnie bardzo kontrowersyjny i nie nalezacy do moich ulubionych niestety

wiem o tym doskonale ze ci nie pasi ale masz do tego prawo :agree: każdy lubi coś innego, chcę się wyróżniać na ulicach od innych i tak jest :grin: [/quote]

niuniek nie wyrywaj slow z kontekstu :P

no jak ogarniesz te merce to fajnie kolor bedzie pasowac do budy a swapa jakiego planujesz pochwal sie ?
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Teraz czas na mnie, bagażnik na nie,wszystko inne bardzo ładnie :grin: ciekawe jaki kolor będzie na mercach :grin:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”