[quote=""bartek_tychy""]No projekt dla mnie bardzo kontrowersyjny i nie nalezacy do moich ulubionych niestety[/quote]
wiem o tym doskonale ze ci nie pasi ale masz do tego prawo :agree: każdy lubi coś innego, chcę się wyróżniać na ulicach od innych i tak jest
[quote=""damianese""]co do bagaja- zrobić na bocznych ścianach jakieś wypełnienie i w stikersy! - merce fajne;) poler albo stikers- tyna szyba ze stikersami mi sie nie widzi- próg fajnie wyszedł [/quote]
dzięki :piwo:
Nad bagażnikiem, tym całym koszem pomyślę w czasie zimy bo będzie ściągnięty a będzie zamontowany uchwyt na deski i narty przyczepiony. Jak projekt jest Sticker Bomb to właśnie myślę czy go nie okleić jakoś żeby wszystko trzymało się kupy.
Merce polerka i te otwory na pomarańczowo, do zielonego będzie super pasowało. Mam nadzieję że może zdążę w tym sezonie jeszcze pojeździć na mercach.
Szyny pod kubły prawie skończone, wczoraj walczyłem z drugim mocowaniem

potem obszycie foteli czarnym skajem i środek foteli jakąś zieloną kratą, wewnątrz musi wszystko pasować do siebie. A potem trzeba kupić zielone pasy sportowe i to na razie na tyle co do foteli. Planów jest jeszcze trochę. Zbieranie kasy na wesele i Swapa (może w przyszłtym roku, ciężko będzie ale kto wie...)