[quote=""JuStIcE""]
Nie rób tego proszę... To, że ja tak mam, nie znaczy, że mnie cza kopiować :jester:[/quote]
nawet nie wiedziałem że tak masz :glare: nie sledze twego tematu. Poza tym masz czarne a nie czerwone.
Jest parę grubych projektów gdzie są lusterka i koło w tym samym kolorze, wiec nie wiem co bym miał mieć jeszcze w kolor?
Hehe, to tak żartem było Generalnie, żeby lustra się ładnie komponowały, dobrze by było mieć więcej akcentów takich jak czerwone Powerlooki czy Angel Eyes od Depo (byłoby wściekle ), czerwony dach itp. Według mnie nie ma co przesadzać, bo jest dobrze, a łatwo jest przedobrzyć Zrób sobie VT, będziesz wiedział, o czym mówię. Osobiście bym tego nie robił, ale to Twoje auto, ja mogę tylko doradzać
Czerwony środek felgi mnie nie przekonuje wydaje mi się że ładniej by spasowały polerowane pasuje to do takiego koloru lusterka zostawiłbym tak jak są, i jeszcze na dół go bo troszkę koza a ta felga na to nie zasługuje wiem wiem sam mogę swojego niżej ale to niebawem
Skoczi mnie się podobają czerwone Jak bym dał srebrne bbs całe to nie wyróżniało by się tak od auta. Lusterka spróbuje co z tego wyjdzie. Folia na oklejenie ich czeka, najwyżej się odklei jak będzie źle wyglądać. Gwint nowy (używany czeka już od 2miesięcy )
poniżej zamieszczam foto poglądowe jak ja to widzę http://www.flickr.com/photos/pobsey/443 ... 3493309833
Te lupo z lusterkami tez całkiem fajnie wygląda.
Ale jednak jestem zdania jak JuStIcE
Zbyt mało dodatków czerwonych masz w aucie i mnie sie wydaje ze to nie wypali.
Ale to już Twoja decyzja
Polo 6N by qK. Szuraj wahaczem, a nie dokladką jak byle pi**a!!!
A moim zdaniem możesz śmiało kombinować z tymi lusterkami bo felga w tym kolorze pasuje do tego koloru auta w 100% jakbyście podesłali link na pw tego lupka z tymi lusterkami to bym zerknął bo jakoś ten link nie działa :/
W zeszłym tygodniu LeMaNek pomógł mi w końcu założyć gwint który leżał ok 2-3mc w piwnicy. Gwint kupiłem jako komplet z Golfa III - Vento. Przód pasował P&P natomiast tylni gwint z mk3 jest wyższy o ok 10cm o czym dobrze wiedziałem. Moje nakrętki na tylnym gwincie nie chciały się odkręcić więc zdemontowałem cały gwint i na warsztat w pracy ,a w tym czasie założyłem tylny gwint od mk3. Dodam że przód siadł -5cm od tego co miałem ,a tył podniósł się o 10cm Strasznie to wyglądało, ale miałem do wyboru iść na piechotę z zawieszeniem do pracy lub jechać kozą. Niestety po kilku dziesięciu próbach nakrętki nie poddawały się ,a zaczęły się niszczyć od wszelakich "Żab", francuzów itp co mogło podołać. Nie zostało nic innego jak tylko je ściąć nad czym mocno ubolewałem bo szykowałem się na złot VW na Pomorzu. Na szczęście nakrętki z gwintu tylnego mk3 pasowały na mój gwint. Oczywiście nie obeszło się bez problemów jak kontra z imbusa się wyrobiła i było trzeba kombinować i rzeźbić. Po 4h walki 1 dnia i 5h 2dnia (po nocach) udało się złożyć całość i Polo usiadło -6cm na każdej osi od wcześniejszej wysokości. Cały gwint na zawieszeniu się skończył. Chciał bym położyć jeszcze niżej auto, ale jazda na co dzień nie była by już przyjemna patrząc na nasze drogi. Muszę pozbyć się też tłumika bo wisi za nisko i na koleinach dociska mi zderzak. Kilka fotek z montażu oraz złot w miniony weekend w Pasłęku A także fotki znalezione w necie
W tym miejscu chciał bym podziękować Leszkowi za pomóc przy montażu gwintu i mobilizacje :piwo:
Do VWmani mam zamiar:
-pozbyć się ramek rejestracyjnych
-zrobić smooked front
-obkleić lusterka folią na czerwono do koloru felg
-założyć ori tłumik z dwururką od mk3 TDI
Ostatnio zmieniony 20 lip 2011, 17:40 przez Black, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote=""Black""]W tym miejscu chciał bym podziękować Leszkowi za pomóc przy montażu gwintu i mobilizacje :piwo: [/quote]
Spoko fajnie było pomóc przy takim autku jakim jest 6N-ka
obyś zdążył z planami do VWmani , a jak nie to wiesz gdzie dzwonić :piwo:
[quote=""Black""]W tym miejscu chciał bym podziękować Leszkowi za pomóc przy montażu gwintu i mobilizacje
Do VWmani mam zamiar:
-pozbyć się ramek rejestracyjnych
-zrobić smooked front
-obkleić lusterka folią na czerwono do koloru felg
-założyć ori tłumik z dwururką od mk3 TDI[/quote]
nie wiem czemu ale darował bym sobie smooked, na jasnym wygląda bdb. Jak widzę srebrne polo to odrazu przypomina mi się byłe culta
lusterka w czerwieni? hmm moim zdaniem zacznie się robić festyn
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń. indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego