niuniek84- polo SZARY MAT... new inspiration...F16 str.40

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
vwkas18
G-LaderMan

Post autor: vwkas18 »

_edi będzie całe w ciapki
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

Post autor: niuniek84 »

Dziś zostały zakupione 4 oponki 175/50 na 15 cali. 2 szt. KUMHO SOLUS KH 15 i 2szt. HANKOOK OPTIMO K406

Wyszedł taki malutki naciąg, ja jestem zadowolony bo jest tak jak chciałem :) teraz trzeba kupić gwint i można w dół.

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Po zakupie gwintu, trzeba trochę powymieniać części mechanicznych żeby autko jeździło, a następnie będzie nowe wnętrze tzn. fotele i kanapa zostaną obszyte w skórze.
Awatar użytkownika
vwkas18
G-LaderMan

niuniek84 ja ci wykleję drugą szybę karnymi psikatasami jak nie zerwiesz tych od strony kierowcy :commando:
Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Ni echciałeś niższego profilu i węższej opony wiedząc,że kupujesz gwint ?
Obrazek
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Wygląda przezaje...biście ;)
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

Post autor: niuniek84 »

[quote=""vwkas18""]niuniek84 ja ci wykleję drugą szybę karnymi psikatasami jak nie zerwiesz tych od strony kierowcy [/quote]
na wszystko przyjdzie czas :P

[quote=""pawellini""]Ni echciałeś niższego profilu i węższej opony wiedząc,że kupujesz gwint ?[/quote]

Kuba nie chciałem innego profilu opon, wolałem taki a oponki fajnie wyglądają na tych felgach, one mają 7 cali szerokości. A jak kupię gwint to ładnie schowają się w nadkola i nie powinni nic trzeć.
Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: przem_polo »

Widziane na zywo w nysie.Szczerze z tym blotnikiem w stickerach zdecydowanie lepiej wygladal.
Teraz to szalu nie ma.Mogles dac felge w stickery i byloby o niebo lepiej.
2011
MajóVWka(28maj),Vag Nysa(4czerwiec),M.I.V.W(7sierpien),SCP(24wrzesien)
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

Autko kolejny raz zweryfikowane na żywo i niestety dużo gorzej niż w Rothenburgu i nie jest to tylko moje zdanie, ale w grupie Polówek z którymi stało wypadało chyba najgorzej.
Straszna ilość baboli, zarówno na zewnątrz jak i wewnątrz (brak zakładek na materiale na krańcach, przeszycie w fotelu, szyba w stickersach mogła być wyklejona na równo, pasowanie koła) . Felga wygląda nawet dość ciekawie, przemyśl czy nie warto nałożyć jednak na nią jeszcze bezbarwny.
Wydajesz się być wporzo , także mam nadzieję, że potraktujesz to jako konstruktywną krytykę ;)
Jeśli auto ma być wizytówką klubu to czeka Cię naprawdę kupa pracy, więc povwodzenia :oki:
Awatar użytkownika
Maciej
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Maciej »

[quote=""vwkas18""]niuniek84 ja ci wykleję drugą szybę karnymi psikatasami jak nie zerwiesz tych od strony kierowcy :commando:[/quote]
Rzeczywiście ta szyba jakoś nie pasuje
Poza tym elegancko
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

niestety muszę się zgodzić z _edim chociaż mamy różne gusta to tutaj się zgadzamy- dużo roboty ogarniasz samemu co cieszy ale jakość tego wykonania nie zawsze jest ok, piszesz że wnętrze będziesz robił- także nie piszę tutaj na temat szycia klejenia itp we wnętrzu- bo sam wiesz najlepiej jak wygląda, felgi ciekawe i z pomysłem- lakier na lotce z klapy- coś z nim nie tegest albo z samą lotką więcej nie piszę bo nie ma sensu- ale bardzo fajny z Ciebie chłopaczyna i myślę że wiesz oczym mówię i się nie obrazisz za te parę słów :piwo:
Awatar użytkownika
vwkas18
G-LaderMan

auto jak auto sam robi, chce mu się niektóre mody są oki drugie nie
hehe jego polówka nie raz przewiozła coś dla mnie więc oby jeździła jak najdłużej
widziałem felgi opapciane moim zdaniem dają radę kwestia ich tylko wypolerowania
że się kurna nikt nie dowalił do LPG :grin:
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

[quote=""vwkas18""]że się kurna nikt nie dowalił do LPG [/quote]
LPG to czasem wybór zdroworozsądkowy, więc nie widzę w tym nic złego, zwłaszcza że pod machą AEX, więc swoje żre, a frajdy z jazdy zero, ale niestety niektóre mody wykonane samemu na obecnym etapie (bynajmniej tym co widzieliśmy jeszcze w niedzielę, bo znając niunka auto być może już dziś wygląda inaczej) straszą strasznym niedbalstwem albo prowizorką.

[quote=""vwkas18""]hehe jego polówka nie raz przewiozła coś dla mnie więc oby jeździła jak najdłużej[/quote]
Oczywiście tego również życzę, tylko żeby robiła to z klasą ;)
Awatar użytkownika
Gaweł
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Gaweł »

Niuniek po prostu zmienił koncepcję Polówki po Bielawie i trzeba dać mu czas zanim przeprowadzi zapowiadane zmiany. Co do felg to za tydzień lub dwa będą wyglądały oszałamiająco :thumbsup: .
Obrazek
Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: przem_polo »

[quote=""Gaweł""]Niuniek po prostu zmienił koncepcję Polówki po Bielawie i trzeba dać mu czas zanim przeprowadzi zapowiadane zmiany. Co do felg to za tydzień lub dwa będą wyglądały oszałamiająco[/quote]
Od Bielawy minely prawie 3tygodnie.Jesli,ktos decyduje na zmiane powinno to byc duzo szybciej zrobione.
Tym bardziej,ze znajduje sie w zaawansowanych.To chyba do czegos zobowiazuje.
2011
MajóVWka(28maj),Vag Nysa(4czerwiec),M.I.V.W(7sierpien),SCP(24wrzesien)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”