pochylenia kół . Po zalozeniu gwintu zuwazylem ze jedno kolo (prawe) jest strasznie pochylone do srodka | o cos takiego :crazy: czy jest opcja jakos to ustawic patrzac od przodu pojazdu auto wyglada jakby stalo bez jednego kola :banghead:
jeszce raz napisze mam zamiar jechac ale kolo jest mocno schowane cale do srodka i boje sie jechac z takim kolem ogolenie jest wepchniete cale tak jakby barzdziej do sroka z drugiej strony jest dobrze a tu roznica od blotnika do opony z 5-6 cm :-(
poluzuj dwie sruby od amortyzatora co sa przykrecone do całej kolumny koła klucze 19 chyba i szarpnij do siebie mi tak podobnie ustawiali i za ustawienie za jedno koło 20zł (same kąty bez zbierznosci)
[quote=""ghul177""]poluzuj dwie sruby od amortyzatora co sa przykrecone do całej kolumny koła klucze 19 chyba i szarpnij do siebie mi tak podobnie ustawiali i za ustawienie za jedno koło 20zł (same kąty bez zbierznosci)[/quote]
ghul177 przecież kolega założył gwinty i polina poszła na glebę to musi na geometrię ale aby dojechać może tak ja poprawić
o to mi chodziło zeby poprawił w ten sposób chociaz u mnie panowie na diagnostyce tak zrobili i miało byc git nie mczyli sie z tym zbytnio długo odkręcili szarpli i zakręcili może tak ma być nie wiem :niewiem: