ustawienie kata

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

k
knapior
Raczkujący
Raczkujący

ustawienie kata

Post autor: knapior »

pochylenia kół . Po zalozeniu gwintu zuwazylem ze jedno kolo (prawe) jest strasznie pochylone do srodka | o cos takiego :crazy: czy jest opcja jakos to ustawic patrzac od przodu pojazdu auto wyglada jakby stalo bez jednego kola :banghead:
podbij na gg 7339526 niemoge odpisywac na priv
Awatar użytkownika
christopherek
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: christopherek »

na geometrię koszt ok 100zł w wawie
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
k
knapior
Raczkujący
Raczkujący

ze na geometrie to ja wiem ale boje sie troszke tak jechac i chcialem choc troszke sprostowac :grin:
m
marcin86
Swój
Swój

Post autor: marcin86 »

Tam Ci ustawia tez katy, jedz koles nie ma co do gadania, jak zaplacisz musi dobrze ustawic.
Nie pomoże koni kupa, jak kierowca dupa...
Pogotowie komputerowe, alarmy samochodowe, centralne zamki... 664 183 673
k
knapior
Raczkujący
Raczkujący

jeszce raz napisze mam zamiar jechac ale kolo jest mocno schowane cale do srodka i boje sie jechac z takim kolem ogolenie jest wepchniete cale tak jakby barzdziej do sroka z drugiej strony jest dobrze a tu roznica od blotnika do opony z 5-6 cm :-(
Awatar użytkownika
ghul177
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: ghul177 »

poluzuj dwie sruby od amortyzatora co sa przykrecone do całej kolumny koła klucze 19 chyba i szarpnij do siebie mi tak podobnie ustawiali i za ustawienie za jedno koło 20zł (same kąty bez zbierznosci)
Awatar użytkownika
bialy0666
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: bialy0666 »

[quote=""ghul177""]poluzuj dwie sruby od amortyzatora co sa przykrecone do całej kolumny koła klucze 19 chyba i szarpnij do siebie mi tak podobnie ustawiali i za ustawienie za jedno koło 20zł (same kąty bez zbierznosci)[/quote]
ghul177 przecież kolega założył gwinty i polina poszła na glebę to musi na geometrię ale aby dojechać może tak ja poprawić
Awatar użytkownika
ghul177
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: ghul177 »

o to mi chodziło zeby poprawił w ten sposób chociaz u mnie panowie na diagnostyce tak zrobili i miało byc git nie mczyli sie z tym zbytnio długo odkręcili szarpli i zakręcili może tak ma być nie wiem :niewiem:
ODPOWIEDZ

Wróć do „układ dolotowy + wydechowy”