9N3 Polo GP GTI 1,8 T 110 KW 5-g - kubcio

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Jpp
Początkujący
Początkujący

Post autor: Jpp »

Trzeba by kiedyś jakiegoś spota P-ń, WLKP urządzić.
Dokładnie, ale GTI-spot najlepiej, bo widzę, że się trochę tych polo-potworków na forum pojawiło... :D
Pozdrowienia
k
kubcio
Początkujący
Początkujący

Post autor: kubcio »

coś zmieniłem :)

Obrazek

do tej zabawy kupiłem nowy znaczek w salonie dałem do malowania i zamontowałem :)
stary mam schowany jak by mi się coś odmieniło ;P

wybrałem mat :butcher: bo połysk by nie pasował tak dobrze :)
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Damian91
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Damian91 »

Wygląda ciekawie, ale wklej jeszcze zdjęcie całego auta.. ;P
Awatar użytkownika
LyszyK
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: LyszyK »

można wiedzieć ile takie cudo jest teraz warte??
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

[quote=""kubcio""]wybrałem mat bo połysk by nie pasował tak dobrze [/quote]

No i revwelacyjnie się prezentuje :oki:
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
wojtsen1
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: wojtsen1 »

Jezuuu moje marzenie :D w takie polo bym kasy nie żałował . Jak koła to tylko BBS do GTI !! jak będziesz sprzedawał to się odezwij :D
k
kubcio
Początkujący
Początkujący

witam,

wracam po małej przerwie. w zeszłym roku zrobiłem parę zmian w mojej polówce.

- felgi są polakierowane na czarno (z połyskiem)
- wymieniłem BLENDY (matowe) na BLENDY z połyskiem jak w golfie V GTI - zupełnie inaczej auto wygląda
- zmiana bacika antenowego z wędki na bacik z nowego POLO.

jak wymyśle jakieś ładne miejsce na fotografowanie autka to zamieszczę zdjęcia :)

pozdrawiam
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
gwozdz
Administrator
Administrator

Post autor: gwozdz »

Lepiej byś na spota przyjechał już myśleliśmy że się nas obraziłeś :mrgreen:
Jak się nie ma co się lubi.... to się kocha żonę.

it's nothing personal i don't like anybody
Awatar użytkownika
vwkas18
G-LaderMan

Post autor: vwkas18 »

wojtsen1 air przeżucić tylko :grin:
kubcio niezła furmana bo co więcej napiasać.. seria ale najwyższym poziomie fabryki
Awatar użytkownika
wojtasllb
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: wojtasllb »

fura marzenie :bow: dawaj foty jakieś fajne szybko
k
kubcio
Początkujący
Początkujący

seria seria z prowadzoną KS. samochodu w ASO, tylko 1 mechanik ma dostęp do mojego polo w ASO i nie odstępuje go na krok :) wszystko orginalne pod maską :) jutro może jak będzie słoneczko to zrobie aktualne foto :)
Obrazek Obrazek
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

auto cudo, niestety nie bylobymnie stac jeszcze na utrzymanie go. Ciekaw jestem jak takie maleństwo 50 kucykow sunie. Mozesz napisac ile ma do setki wedugo fabryki ewent. wedlug Twoich pomiarów?

Z tym aso to taka postawa upierdliwego jest dobra tylko, jesli ma sie znajomosci, co sam powiedziales, lub ma sie kupe kasy i jest sie rozpoznawalną osobą w ASO. Wtedy inaczej szanuja klienta. Ja tez pilnuje swojego auta, ale z autopsji wiem, ze wtopili przy diagnozie auta przed kupnem.
Dla mnie mechanik byl uprzejmy do czasu, gdy nie potrafil mi wytlumaczyc pewnej rzeczy i to nie dlatego ze ja nie kumalem, tylko dlatego, ze pie* od rzeczy. Bardzo mi sie nie podobalo, ze przy wymianie filtra paliwa nie odpowietrzy ukladu, tylko powietrze przeszo przez wtryskwiacze :/ i druga recz ze podpial moja poduszke bez odlaczenia aku. Byl madry, bo kontrolke poduszek skasowal na kompie, ale instrukcja serwisowa VW mowi, ze trzeba zdjac ladunki z siebie dotykajac masy nadwozia oraz odlaczyc aku. Gdyby jemu walnela poduszka w twarz, to jego strata, potraciliby mu jedną pensję, ale moglby mi zakrwawic tapcierke, a po co szorowac plamy. Widocznie nikomu nie wybuchla jeszcze w twarz w moim ASO.

Jestem tylko ciekaw jednej rzeczy, jak Ty torobisz, ze 1mechanik Ci naprawia? Umawiacj sie w serwisie pytsz o danego mechanika, czy zyczysz sobie konkretngo, czy masz numer do kogos czy jak?

Aha, napisales ze auto majace 216km/h nie bedzie prez Ciebie robione osobiscie. Tu nie ma co sie peniac. Procedury sa takie same jak w zwyklym polo, tylko czesci inne. Jesli chcesz miec niezawodne i bezpieczne auto to kazde musisz tak smo pielegnowac. A ja Ci powiem, ze sikalem kiedys za autami ktore mialy prowadzoną ksiazke, ale olalem to. Stwierdzilem, ze lepiej miec oryginalne czesci niz pieczatki w ASO. Akurat mam ojca technika samochodowego oraz sam hobbystycznie sie intersuje diagnstyka i lubie grzebac przy aucie i wiem, ze jesli bede naprawial zgodnie z procedurami, to wiele rzeczy zrobie lepiej niz w ASO. Np wymieniajac cos zabezpieczac przed korozja lub usuwam rdze albo maluje, zeby nie szla rdzana nowe elelemnty. W aso rzadkoscia jest zeby uzyli szczotki drucianej. Chyba ze w PO pod okiem kulczyka bardziej sie staraja :D
Awatar użytkownika
wojtasllb
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote=""cruz""] W aso rzadkoscia jest zeby uzyli szczotki drucianej. Chyba ze w PO pod okiem kulczyka bardziej sie staraja :D[/quote]

w aso w Lublinie nie potrafią nawet dobrze ksenonów ustawić, według mnie aso to tylko na gwarancji jak jest auto a później to tylko po części tam jeździć. w Lublinie non stop wisi karteczka że potrzebują mechanika, Ci którzy tam pracują to młode chłopaki prosto po zawodówce. Moj dobry znajomy zna tam jednego kierownika czy coś takiego i kiedy chce sie ustawić na jakąś naprawę ten go wysyła gdzie indziej :) (przeważnie chodzi o jakąś elektrykę, z rzeczami czysto mechanicznymi chyba sobie radzą ;) )
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

i jeszcze pewnie kazali zaplacic normalna stawke za papudractwo :D

U mnie akurat maja dobregoelektryka w aso, a moze nie dobrego a doswiadczonego, bo tez czyms prostym zagialem go kiedys, ale ogolnie nie jest az tak zle u mnie. Jednakze Ale szok, bo mechanikow musza szkolic, a raczej powinni, a za szkolenie słano sie płaci. Pewnie placa tak malo tym mechanikom, ze inikt nie chce do nich przyjsc. ZA te ksenony,to jay bym krotką pilka zagrał. Zakladsz konto na Erwinie, wysylasz maila do niemiec. Udajesz glupa i pytasz gdzie mozna napsiac maila w sprawie pomocy w rozwiazaniu problemu w aso., chyba ze juz jest gdzies techniczny taki mail, nie pamietam. Jest to obejscie polskiego imnportera. Niestety trzeba pisac po ang lub de. Nie moze byc tak ze polacy kupuja auto od niemcow na potege, a potem placiac mamy za robienie G......
Awatar użytkownika
wojtasllb
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote=""cruz""]i jeszcze pewnie kazali zaplacic normalna stawke za papudractwo :D
[/quote]

na szczęście nie mi ;) ja ustawiłem sam kompem a mechanicznie zrobili na stacji diagności przy lustereczkach, ale koniec OT na temat ASO bo sie kolega zdenerwuję, każdy ma prawo wyboru jeśli w ASO w PO są dobrzy mechanicy to się to chwali, jednak ja wole robić sam to co jestem sam w stanie zrobić i pewnie nawet w 6R gti by tak było po gwarancji :wave:
ODPOWIEDZ

Wróć do „9N3”