[quote=""majkel0908""]
Jako że dzwon podstawą tuningu stwierdziłem, że w końcu czas zabrać się za lampy z przodu :jester: Klosze najpierw poczyściłem papierami 800, 1500 i 2500 a później wiertarka + filc i kombinowałem z pastami do polerowania. Autosol do plastików jakoś się nie spisał, ale za to z pastą Tempo efekt nawet ciekawy. W sumie spodziewałem się lepszego efektu, ale i tak jest o niebo lepiej niż było :crazy:
[/quote]
pastą tempo dobrego efektu nie wyciągniesz, ona jest dobra żeby wyrównać po papierach ale na koniec coś delikatniejszego musisz zapodać ,jakieś mleczko z woskiem do lakierów one niby nie sa do polerowania ale zawsze delikatne ryski usuwają i nabłyszczają, ja do końcowego polerowania użyłem meguiars scratch x 2.0 bo akurat takim robilem lakier w polo i go mialem pod ręką.Efekt na kloszu nie porównywalny z tym po samym automax'ie czy tempo a jeszcze robiąc to mechanicznie powinna być baja, ja jechalem recznie ale musze sie po jakiś krązec wybrac bo bede ranty wykańczał w rs'ach i przy okazji poprawie klosze na cycuś