wojtasllb dzięki, ograniczeniem dłubania są warunki gwarancji jak ją się chce mieć Co do kółek jak piszesz, w dodatku wolę mniejsza ale wypasioną oponkę niż większą ale jakościowego parcha
[quote=""Skfarek""]Wojciechu podziękował, z listwami bocznymi będzie jeszcze lepiej Też chciałem dach na czarno oklejać, bo koszt niewielki a efekt super, ale mi się żona mocno postawiła że się jej nie podoba :-( [/quote]
Ja na razie korzystam z podejścia Myszy: "nie podoba mi się ten pomysł, ale to twoje auto, a wiem, że tobie się i tak nie podoba to co (z)robię ze swoim", więc mogę modzić do woli
Poskładaj letni setup do kupy i przyjeżdżaj na spota, albo spot przyjedzie do Ciebie oglądać dupowóz
Zapraszam spot do mnie Co do letniego setupu to wczoraj zagościł. Auto brudne ale dobrze że nie myłem bo od wczoraj wieczór pada. Gdyby ktoś pytał co z oponami to wg. kompresora na stacji shell tak wygląda 2,2 w kole (choć naprawdę jest 1. - już skorygowane
Pierwsze wrażenia z jazdy na Bridgach - słychać je, najcichsze nie są, ale za to pięknie kleją mimo, że nie są jeszcze "dotarte", pierwsze jazdy na mokrym też zdecydowanie na ich plus Wreszcie też nie mam choroby morskiej bo auto nie "buja" na profilu opony
A co do wyglądu felg i auta jestem więcej niż zadowolony, tak wiem że stoi baaaaaaardzo wysoko ale narazie nie zanosi się na obniżanie
No dobra i tak nikt tego nie przeczyta bo przejdzie od razu do zdjęć, więc oto one:
50 na 50 czyli stare i nowe:
A tu już całość:
shao, Jote$ podziękował, z glebieniem jak wcześniej pisałem niestety się wstrzymam (poza komfortem kolejnym argumentem przeciw jest słynna nizutko wisząca miska olejowa w dieslach) Kilka lepszych fotek w mojej ulubionej lokalizacji, po opłukaniu auta
Kubrick no o listwach już poprzednicy napisali d4ri0 procentowo to nie wiem, bo dobierałem z próbek "na oko" z tych co dostałem ta była "średnia", a ze szczegółowych informacji to napiszę, że model folii to Foliatec D5132, mam jeszcze obszerny opis z wyciągiem z TUV ale po szwabsku i bez wartości procentowych niestety
[quote=""d4ri0""]Kubrick
jest przecież, ale Skfarek napisał, że jak się ociepli. Oj widać, że nie śledzisz tematu:)
Skfarek ile % masz przyciemnione szyby?[/quote]
Wg google przepuszczalnosc swiatla ~5-8% (na niemieckojezycznej stronie producenta jest 5, na anglojezycznej 8 )
Skfarek jak spisuje sie silnik ? daje to rade w tej budzie ?. Ja przed świętami będę już miał O2 tylko jakoś nie umie się przekonać do klekota i ciągle mi się wydaje że pola 1.4 aex bardziej się zbiera niż te 1.9 tdi ale nie wiem czy serio czy to tylko w mojej głowie :blush2: