Co do kółek jak piszesz, w dodatku wolę mniejsza ale wypasioną oponkę niż większą ale jakościowego parcha
 Co do kółek jak piszesz, w dodatku wolę mniejsza ale wypasioną oponkę niż większą ale jakościowego parcha  
Moderatorzy: Global Moderator, Moderator
 Też chciałem dach na czarno oklejać, bo koszt niewielki a efekt super, ale mi się żona mocno postawiła że się jej nie podoba :-( [/quote]
 Też chciałem dach na czarno oklejać, bo koszt niewielki a efekt super, ale mi się żona mocno postawiła że się jej nie podoba :-( [/quote]

Co do letniego setupu to wczoraj zagościł. Auto brudne ale dobrze że nie myłem bo od wczoraj wieczór pada. Gdyby ktoś pytał co z oponami to wg. kompresora na stacji shell tak wygląda 2,2 w kole (choć naprawdę jest 1.
 Co do letniego setupu to wczoraj zagościł. Auto brudne ale dobrze że nie myłem bo od wczoraj wieczór pada. Gdyby ktoś pytał co z oponami to wg. kompresora na stacji shell tak wygląda 2,2 w kole (choć naprawdę jest 1. - już skorygowane
 - już skorygowane   

Kilka lepszych fotek w mojej ulubionej lokalizacji, po opłukaniu auta
 Kilka lepszych fotek w mojej ulubionej lokalizacji, po opłukaniu auta   

[/quote]
[/quote] 

)
) 

i ciągle mi się wydaje że pola 1.4 aex bardziej się zbiera niż te 1.9 tdi ale nie wiem czy serio czy to tylko w mojej głowie  :blush2:
 i ciągle mi się wydaje że pola 1.4 aex bardziej się zbiera niż te 1.9 tdi ale nie wiem czy serio czy to tylko w mojej głowie  :blush2: