polo by ql89 + update

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
ql89
Początkujący
Początkujący

Post autor: ql89 »

foty będą jak pogoda się troche ogarnie ;) z przodu już jest smoked (lampy plus kierunki) i wydaje mi się że jest duuużo lepiej niż było ! Zielone kierunki widziałem na allegro ale jakoś mnie to nie przekonuje... Narazie będzie tak jak jest, a foto wkrótce :beach:
Awatar użytkownika
ql89
Początkujący
Początkujący

Dziś po umyciu samochodu strzeliłem kilka fotek przeprowadzonych zmian. :butcher: Na szybko i telefonem więc nic specjalnego ale coś widać. Jedyne co niepokoi to wychodząca rdza w kilku miejscach. Zna ktoś może jakiś skuteczny sposób na nią przy tych łączeniach pod lampami ? Bo w najbliższym czasie będzie trzeba to ogarnąć :vinsent:
Teraz obiecanego fotki!
Obrazek ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

i to narazie na tyle... :assasin:
Ostatnio zmieniony 04 mar 2011, 16:41 przez ql89, łącznie zmieniany 1 raz.
x
xdavvex
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: xdavvex »

i jest gitarka;) Ladnie sie prezentuje;) Powodzenia w dalszych pracach.
Mój kawałek szarej blachy

Gdzie zaczyna się pasja tam kończy się ekonomia.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Ślesin 2012
Awatar użytkownika
NobySun
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: NobySun »

fajnie wyczyszczone, pięknie się prezentuje :)
ta czerwień na rantach felg jak dla mnie zbyt ciemna, ja bym tam właśnie z jakąś jaskrawą czerwienią uderzył.

Ogólnie, jest bardzo fajnie.
A jakby ktoś napisał w jaki sposób te elementy rdzewiejące zrobić, to pisać tak szczegółowo jak się da. Też będę musiał ze swoją powalczyć, i to niedługo.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
ql89
Początkujący
Początkujący

[quote=""NobySun""]fajnie wyczyszczone, pięknie się prezentuje :)
ta czerwień na rantach felg jak dla mnie zbyt ciemna, ja bym tam właśnie z jakąś jaskrawą czerwienią uderzył.

Ogólnie, jest bardzo fajnie.
A jakby ktoś napisał w jaki sposób te elementy rdzewiejące zrobić, to pisać tak szczegółowo jak się da. Też będę musiał ze swoją powalczyć, i to niedługo.

Pozdrawiam[/quote]
w sumie z tą czerwienią masz rację, ale to już kwestia zabawy przed kolejną zimą bo na wiosnę wracają alufelgi, które też muszę troszkę odnowić... Ja niby w zeszłym roku robiłem te łączenia, ale mało skutecznie bo teraz wszystko wyszło i jest dwa razy gorzej - nie wiem czy nie dam auta do lakiernik(znajomy ojca) chciał 100 zł za zrobienie jednego łączenia a jeśli byłoby to uczciwie zrobione to chyba dobry interes :agree:
m
manypolo
Początkujący
Początkujący

Post autor: manypolo »

lampki wyszly git :good: plus za nie :)
Awatar użytkownika
ql89
Początkujący
Początkujący

z nudów - mały update footek :) jak wiadomo, lub nie auto na sprzedaż - chociaż czasem się nad tym poważnie zastanawiam bo mam sentyment do tego auta, myśle nad przesiadką na Seata Leona a jak będzie to czas pokaże :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek ObrazekObrazek

jeszcze mam kilkaa tych fotek :) jakoś nie jest jakas powalająca - brak odpowiedniego sprzętu i umiejętności ale coś widac :) Proszę o komentarze :good:
Awatar użytkownika
krrisu17
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: krrisu17 »

kozacka polowa :D taki kolorek jak moj :p tylko ode mnie jedna uwaga :p na tyl Hella black magic lub z 6N2 lampy :p taki bynajmniej ja mam plan :D Ale ogolnie bardzo ladna i podoba mi sie bardzo :D
moja była mała suucz ;) variatka :D viewtopic.php?f=91&t=46437
Awatar użytkownika
ql89
Początkujący
Początkujący

o lampach z 6n2 myslałem jakis czas temu, ale dużo aut ma to na tyle ;) u mnie pasuje ta zieleń - może nawet troche za bardzo więc chyba zostaje - tym bardziej ze na razie nie chce wkładać kasy w zabiegi stylistyczne z racji sprzedaży, znaczy próby sprzedazy :)
Awatar użytkownika
krrisu17
Mały interesant
Mały interesant

A czemu chcesz opuscic szeregi Vw polo ? :D:P
Awatar użytkownika
ql89
Początkujący
Początkujący

do końca nie wiem czy opuszcze szeregi Polo, bo zastanawiam się nad przesiadką do 6n2 gti - jeśli się znajdzie a druga opcja to Seat Leon:)
Awatar użytkownika
krrisu17
Mały interesant
Mały interesant

Noo leon fajny ale jak brac leona to tylko FR :D wiesz wtedy za co płacisz,bo zwkłe leony sa za drogie do wieku niestety. A co do 6n2 GTI no no :)) tez bym chcial takie polo :D
Awatar użytkownika
krrisu17
Mały interesant
Mały interesant

Awatar użytkownika
ql89
Początkujący
Początkujący

auto fajne, ale ja raczej celu w 1.6 16v w moim przypadku takie rozwiązanie będzie najlepsze :) no i nie mam aż takiej kasy do wydania. I tak podejrzewam że zmienie auto dopiero w wakację bo jak narazie mało chętnych na moje polo a za bezcen nie oddam :)
Awatar użytkownika
krrisu17
Mały interesant
Mały interesant

a wiesz ze te 1,6 16v od vw,audi,seat,skoda bo to jeden diabel , sa dosc awaryjne i duzo palą ? to lepiej juz kupic 1,8 ten bez turbo ;)

Spytam z ciekawosci ile cenisz swoja pole ? :p
Zablokowany

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”