A dziękuję dziękuję, obiecuję że postaram się autka nie zepsuć

Przepraszam, że tak długo nie dopisywałem nic ale studiuje i przechodzę właśnie przez pierwsza sesje... jeszcze dziś mnie czeka zaliczenie z matematyki .. ehh Dlatego jak na razie bez zdjęć. Wieczorkiem postaram się coś dodać
[quote=""bruczyk""]tak w woli scislosci PY to wlasnie potocznie G40, gwint na przednie zawieszenie to spooooory wydatek i tylko sprowadzac z DE[/quote]
aham, tylko mi chodziło o coś takiego g40 (kompresor w zestawie), albo (PY bez kompresora) Tak poza tym to ostatnio się zastanawiałem że chyba silnik też ściągnę z DE bo w Polsce naprawdę trudno trafić w ogóle na jakiś ...
[quote=""Speede_ZGL""]powiedz mi kolego czy te listwy boczne to jakieś chudsze są od normalnych? [/quote]
Ojjj, normalne to są
W ogóle mam dylemat, bo klapę bagażnika mam trochę pordzewiałą i wbita w paru miejscach i doradźcie mi oddać ją do blacharza i potem do lakiernika ? Boje się że po lakierowaniu będzie widać różnice kolorów...
Ostatnio coś się dziwnego dzieje z moim ferrari, falujące obroty, gaśnie przy hamowaniu ?! (wymieniona była już rok temu, kompułka, palec, świece, kable)Coś czuje że będę musiał w lato przy niej posiedzieć, jak na razie planuje przeczyścić cały gaźnik bo jak ostatnio tam zaglądałem to był smród brud itd, sprawdzić świece czy nie są mokre, albo okopcone i przy okazji od razu przeczyścić

I byłem u wulkanizatora bo miałem śrubę w oponie i kurde jak podniósł auto na tym czymś to drzwi nie dało się otworzyć ? Czyżby coś z progami, że aż tak się odkształci ? nie zapowiada to coś nic dobrego :/
A jeżeli jeszcze to wszystko czytacie to powiedzcie mi co myślicie o tych felgach ? :>
http://moto.allegro.pl/felgi-aluminiowe ... 96689.html
*** 24.02.2011 ***
Ostatnio poprawiałem przedni zderzak, żeby w końcu nie był opadnięty i powiem wam że nie ma jeszcze warunków do spokojnego pracowania sobie przy aucie jak nie ma się garażu

Po 30 min rąk nie czułem i musiałem przenieść się do piwnicy, tam sobie wszystko zrobiłem wracam do auta zakładam zderzak i kurde ... uchwyty nie łapią po całej długości, bo zrobiłem trochę za krótkie, no cóż tak to jest jak się robi na szybko i na pamięć ;P Ale niestety trzeba z tym poczekać aż się trochę ociepli ... AAaaaa i bym zapomniałem powiedzieć, coś nowego się o mojej polowce dowiedziałem

Dziadek musiał kiedyś nie wyhamować i zaliczyć bliskie spotkanie z hakiem holowniczym