Turzol za twoje CA zwracam honor, ale widzę że u Ciebie sprzęt szedł na grubej kasie... Ja miałem mniejszy budżet. Ale uważam nadal że Magnat w swoim przedziale cenowym jest całkiem dobrą firma. Moje Polo jest z 95r. nie ma kieszeni w drzwiach, a w tylnej półce miało już dziury na głośniki po poprzednim właścicielu. Może poszedłem trochę na łatwiznę i wetknąłem je na tył, ale uważam, że brzmienie jest ładne po lekkim dostrojeniu. Co do suba i piecyka moim zdaniem jest wystarczająco. Nie chodziło mi o to żeby rozrywało tapicerkę, tylko o bas gdy chce się posłuchać głośniej muzyki.
A więc nie zjeżdżaj mnie bo ten dział to nie "chwalmy się kto ma najlepsze" tylko jak sami piszecie "przedstawiamy tu swoje Polówki i dzielimy się zamiłowaniem do tego modelu auta". Oczywiście nie mogę się równać z sprzętem turzola za kasę liczoną w KILKU lub KILKUNASTU tys. zł, bo moje CA wyniosło trochę ponad JEDEN tys. zł i uważam że ta suma w zupełności wystarcza moim potrzebą. turzol - chętnie wysłucham Twych rad i co byś poskładał za tą kasę, ale bez besztów i obrażania...
Jak napisał KANDYDAT rozmiar felg i opon to kompromis w polskiej rzeczywistości. U mnie drogi wyglądają krytycznie, a mój samochód ma być do jeżdżenia na co dzień, a nie rekreacyjnego przejazdu w niedzielę na zlot. Tak samo pokrowce - przede wszystkim mają służyć do ochrony tapicerki bo to samochód użytkowy.
Chromy, alusy i inne detale - uważam że to kwestia gustu, a ile ludzi tyle gustów... Np. mi nie podobają się dymione kierunki z przodu, a dla kogoś innego mogą być wymarzonym rozwiązaniem. Nie chciałem stworzyć kolejnej kopi Polo tuning, tylko jakiś wyróżniający się z tłumu Polówek samochód, który może się komuś podobać, a komuś nie, jednak najważniejsze aby podobał się mi... Inną sprawą jest kasa, której u mnie jest ograniczona ilość na te wydatki, bo auto to nie całe życie... Chętnie wysłucham waszych opinii, krytyki, lub pochwały, może dokonam jakiś zmian, ale nic wbrew sobie. W końcu po to tu jesteśmy...
Usłyszałem dużo słów krytyki o moim autku, ale nie mam zamiaru się wykłócać, że moje auto musi się wszystkim podobać. Forum jest po to aby wyrazić swą opinię, pomóc, doradzić, podzielić się wiedzą, a nie besztać! I tak każdy będzie modyfikował swe Polówki wedle swego gustu, a może się tylko wspomóc radami innych użytkowników forum... :amen: