Witam mam pytanie jak rozebrac zamek tylnej klapy mam wszystko zdjete tylko chce przelozyc swoja wkladke do tej calej takiej obudowy nowej ale problem bo zdjolem ten plastik bialy wszystko i pozniej widze taki bolec i nie wiem jak to wyjac wszystko zeby zostala sama obudowa a moja wkladka wyszla macie jakies instrukcje albo zdjecia prosze o pomoc bardzo pilne
no wlasnie ja chce przelozyc do tej obudowy moja wkladke bo ja mam obudowe w drobnym maku i klapa sie nei chce zamykac a z ktorej strony to uderzyc z tej od tego bolca czy z gory i w ktora strone to powinno wyleciec
??bo ja mam wkladke poliftowa juz a tan co tommy dal to jest chyba przed liftowa
[quote="mr_raven"] a tan co tommy dal to jest chyba przed liftowa[/quote]
dokładnie przedliftowa.a nie masz tam czasem zawleczki?na foto nie widać,ale...w mojej była.
no i chce zapytac ze jak zdemontuje to samo co na tym zdjeciu z swojej klapy to jak wyjac wkladke zeby zapadki sie nie posypaly zebym mogl przelozyc wkladke do tej obudowy ? poprostu wlozyc do wkladki kluczyk i powinno wyjsc samo ?? tak jak piszecie i czy na tej obudowie od srodka nie ma naciec zaleznych do przekrecania wkladka ?? czy moja wkladka bedzie pasowac do tej obudowy poprostu ??
w mojej przedliftowej wystarczyło włożyć kluczyk żeby zapadki się nie posypały.U Ciebie powinno być tak samo.Co do nacięć to są,ale łatwo włożysz wkładkę,w obudowie są 2 nacięcia-szersze i węższe,i to samo na wkładce są odpowiednie pogrubienia-nie da sie włożyć odwrotnie.Mówię oczywiście cały czas o przedliftowej ale nie sądzę żeby było inne rozwiązanie.