kolego sprecyzuj swój problem, tak jak koledzy wyżej sugerują...jeżeli przekręcasz klucz w zamku i zamykają się tylko te drzwi, a pompki nie słychać to najprawdopodobniej zalała ją woda i wyzionęła ducha (problem opisywany na forum kilka razy), jeżeli natomiast przekręcasz kluczyk i pompkę słychać, a zamki się nie zamykają to najprawdopodobniej gdzieś występuje nieszczelność...dodatkowo przy nieszczelności pompka będzie pompowała powietrze przez ok. 10s po czym się wyłączy, normalnie słychać ją 1-2s...teraz czekamy na informację z Twojej strony jak to u Ciebie z tym jest
Mam problem bo pompa brzęczy przez te 10s ale jak drugi raz przekręcam to otwiera. Jak ost tankowałem to słyszałem syczenie przy klapce (Jeśli sie da ten mechanizm jakoś samemu naprawić to prosze o rade) Druga sprawa wczoraj mi coś cchyba spadło w zamku bo przy otwieraniu moge przekręcić kluczyk 3 razy w lewo a nie o ćwierć obrotu (Jeśli sie da ten mechanizm jakoś samemu naprawić to prosze o rade) ps prosze o wersje obrazkową :beg: