hehe dzieki chłopaki za pozytywne opnie o projekcie.
Co do świecącego lakieru, poprostu był polerowane kiedys a tak od czasu do czasu przelece politura (za 10zl)
,wiec mega kasy nie trzea na od nowe lakieru....
[quote=""Saymon""][quote=""Czołg GT""]szkoda że nie mam takiego budżetu i czasu[/quote]
Przecież nie jest ważna zasobność portfela lecz pomysł! :oki:
Kasa na mody się przydaje, to prawda, ale jak nie ma pomysłu to nawet gruba kasa nie pomoże zrobić z auta dobrego projektu
Autko fajoweee :butcher: Tylko że ostatnio każda czerwona 86C2F jest pukana w jeden styl, nisko, szeroko, i czarne detale :crazy: Trochę nudno

Ale mody jak najbardziej ok :piwo:[/quote]
Panowie jestem studentem bez stałej pracy tylko w wolnej chwili poleruje aluminium itp.
NIe trzeba sie napinać by zrobić coś z niczego, trzeba tylko pomysł i trochę szczęścia ,
bo nie ktore rzeczy trafily mi sie naprawdę w promocji.
Co do tego, ze ostatnio czerwone jak dla mnie i białe polówki mozna łatwo zepsuc wystarczy pomalowac zderzaki i juz by był nie zbyt ładny efekt. Fela i gleba jest teraz normalnością, liczą sie detale. Ja zrobiłem chyba wszystko co można zrobić z tym kolorem by nie zepsuć auta... ale na wiosnę planuje odnawianie blacharki i położyć nowy inny lakier i polo zmieni swój styl i juz nie bedzie tak czesto spotykane, przynajmniej mam takową nadziej, ze cos wyczaruje w miare oryginalnego.

Jakiś czas temu, udało mi się zamienić 2 smoory 7" na roty 8" ,
więc teraz mamy z tyłu nie dość ,ze szerzej bez dystansów, to jeszcze większy rant i ładny naciąg gumy.
Musze tylko na nowy sezon przetoczyć i dopasować 2 stożki i usunąć napisy z rotora i będzie malina

Tak poza tym nic już nie planuje w tym roku ,chyba hehe polo idzie w sen zimowy, gdyż zaczęły sie studia i tylko zostaną weekendowe przejażdżki.
Pozdro
PS: Sorki ,ze rzadko odwiedzam forum, bo jak bym mial wszystkie przeglądać to by mi troszkę zeszło, a sa i inne obowiązki...