polo Hiszp4n el Cybul

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
pajtak
Początkujący
Początkujący

Post autor: pajtak »

Polo dopiero wygląda tak jak powinno czyli na glebie o czym zawsze mówiłem poprzedniemu właścicielowi a Polówkę znam baaaardzo dobrze bo poprzedni właściciel to mój bardzo doby ziomek. Jak się jeździ na gwincie mts?? daje radę czy lepiej dołożyć na gwint jakiejś lepszej firmy??
86c2f style - golf mk3 gti
Awatar użytkownika
Hiszp4n
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Hiszp4n »

jestem bardzo zadowolony :) jak za taką cene jest ok :) no trzeba jeszcze troche doinwestować po poprzednim właścicielu bo nie ukrywam ze troche za bardzo kombinował w srodku ;p mowa o malowanych rączkach drzwi, te przyciski w konsoli i pedały, ale tak to ok.
I miejsce plac manewrowy
Awatar użytkownika
pajtak
Początkujący
Początkujący

z tego co pamiętam to to wszystko jest po jeszcze wcześniejszym właścicielu, ten mój ziomek z tego co pamiętam to tylko przełącznik jeden od stroboskopów zamontował a tam chyba są jeszcze jakieś na samym dole to już tak kupił i sam się zastanawiał do czego były wizualnie to zmieniał tylko felgi, lampki i coś z wydechem kombinował mam nadzieję że jeszcze polówkę zobaczę na jakimś spocie w lbn
Awatar użytkownika
kaska
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: kaska »

Hiszp4n
Szkoda, że tak daleko jesteście, bo chętnie porobiłabym Wam jakieś fotki :D
IV Zlot, V Zlot, VI Zlot, VIII Zlot, IX Zlot, X Zlot, XI Zlot, XII Zlot...
No i fajnie...
Awatar użytkownika
Hiszp4n
Zainteresowany
Zainteresowany

daleko nie masz mozesz przyjechać :grin:

tam właśnie te przełaczniki lotnicze w środku to mnie do szału doprowadzają :banghead: a te stroboskopy to pierwsze słysze :lol:
I miejsce plac manewrowy
Awatar użytkownika
pajtak
Początkujący
Początkujący

no jak będzie jakiś spot w Lublinie to się wybieram. A stroboskopy były założone zamiast pozycji jak dobrze pamiętam i w desce był jakiś przełącznik do nich ale może przed sprzedażą je wymontował musiałbym zapytać bo napewno wyją skrzynię i wzmacniacz
Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

[quote=""Hiszp4n""]tak jak czytałem i sie okazało prawdą małe dziurki wybiera lepiej niz seria :)[/quote]
czyli jest czuły i np kostka brukowa nie powoduje delirki? A jak jest przy większych poprzecznych muldach? Takich typu 5cm próg pod włos powstały podczas dolania nowej warstwy asfaltu.
MTS to w końcu jest to samo co Ta-technix czy jednak nie?
Awatar użytkownika
Hiszp4n
Zainteresowany
Zainteresowany

no jak jadę po kostce to jest normalnie :) szczerze Ci powiem też sie naczytałem jak to można zęby stracic jak ma się taką glebe :scratch: ale nie ma co się bać na większej dziurce jest dobicie ale np jak jest lekko studzienka zapadnieta (nie taka z 5cm :grin: ) to normalnie to znosi, a takie hopki no to wiadomo bujnie mocniej ale nie jest źle :)

Przed chwilka wróciłem z działki, tył lekko poszedł w górę żeby opona nie obcierała a przód w dół :butcher: i skończył mi się gwint z przodu :crazy: :crazy: jutro będe mył samochodzik bo w sobote jade na slub to cykne jakieś fotki :)
I miejsce plac manewrowy
Awatar użytkownika
kaska
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: kaska »

[quote=""Hiszp4n""]daleko nie masz mozesz przyjechać [/quote]
Teraz nie wiem czy jest sens jechać pociągiem, bo coraz zimniej jest :D Ale jak zdam prawko to kto wie... :D
IV Zlot, V Zlot, VI Zlot, VIII Zlot, IX Zlot, X Zlot, XI Zlot, XII Zlot...
No i fajnie...
Awatar użytkownika
Hiszp4n
Zainteresowany
Zainteresowany

zapraszamy :) zrobimy impreze i będzie zabawa :)
I miejsce plac manewrowy
Awatar użytkownika
MarCoo
Początkujący
Początkujący

Post autor: MarCoo »

Z gwintem jest duuużo lepiej :oki:
Das auto
Moje Polo 6n2
Awatar użytkownika
Hiszp4n
Zainteresowany
Zainteresowany

no w weekend zrobiłem około 500km po polskich dziurawych drogach no i jestem zadowolony :) nie ma tragedii, jechałem prawie tak jak na serii tylko na bocznych wiejskich drogach na duzych dziurach zwalniałem, bardzo dobrze wybiera :) no jedną wpadke miałem na warszawskich koleinach ;/ trafiłem wahaczem ;p ale to była mega koleina jak zmieniałem pas, dobrze że wolno jechałem bo był korek ;) to było tylko głośne jeb...cie i spojrzenie na moją żonę ;p jedzie dalej jest ok :D

A no i zabrakło mi paliwa na obwodnicy Garwolina :crazy:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

pare fotek z wyjazdu na ślub, takie przypadkowe :)
pozdro
I miejsce plac manewrowy
T
Toto
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Toto »

bardzo fajnie Polówka siedzi...tak patrząc na Twoje normalnie nie umie się doczekać aż w końcu u mnie zagości gleba, jak na razie tego najbardziej mi brakuje, ale może w końcu i u mnie się pojawi :)
ogólnie angelsy w 6n2 niezbyt mi się widzą, uważam, że ori lampy mają fajny design, ale na Twoim Polo nie jest źle, rzekłbym że nawet mi się podoba :grin:
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.

Obrazek

[url=http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... =56&t=6865]Toto -
Awatar użytkownika
Hiszp4n
Zainteresowany
Zainteresowany

pisałem juz wcześniej będe modził z tymi lampami, mam nowe szkła od helli no i mam pomysł jak je lekko zmienić :) kupił bym ori ale moze wyjdzie coś ciekawego :) jak wrócę z urlopu to będę modził, narazie będzie przerwa polo będzie nocowało pod warszawskim okęciem :)
I miejsce plac manewrowy
Awatar użytkownika
wojtasllb
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: wojtasllb »

i jak tam mody z lampami? było trochę wolnego to może coś tam porzeźbiliście ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”