[6n2] Polo 6N2 1,9 Sdi warto kupic?

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
gti21
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: gti21 »

no w tym wypadku nie bo te lampy tak mają w 6n2 że strasznie się brudzą w środku i pełno takich aut można znaleźć z takimi lampami, ale tu zwróciłbym uwagę na fotel kierowcy i przebieg bo jest już fotel trochę wygnieciony od wsiadania chyba że auto jeździło na krótkich odcinakach ale w niemczech wątpie stąd pewnie ta cena bo w niemczech z wiekszymi przebiegami auta są tańsze , a za te 128000 to wątpie żeby tam kupić takie polo, a trzeba pomyśleć że ten gość co to sprzedaje musi na tym zarobić bo za darmo nie sprzedaje, ale ogólnie patrzac na te zdjęcia to są różne odcienie srebrnego na różnych elementach
Awatar użytkownika
Bavar
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Bavar »

wygniecenie fotela może świadczyć że ktoś chwilę wcześniej nim jechał bo u mnie tak sie dzieje, a jak auto stoi kilka godzin nie ruszane to z powrotem ładnie fotel jest "nabity".
R
RELOADERIIIYEAH
Newbie
Newbie

Post autor: RELOADERIIIYEAH »

Kurczę, ciężko znaleźć na allegro jakaś porządną polówkę Sdi.
Awatar użytkownika
d4ri0
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: d4ri0 »

RELOADERIIIYEAH
a może zainteresuje Cię moje Polo?
[size=12px]http]

[size=12px]viewtopic.php?f=58&t=61866[/url]
R
RELOADERIIIYEAH
Newbie
Newbie

[quote=""d4ri0""]RELOADERIIIYEAH
a może zainteresuje Cię moje Polo?[/quote]
Polo mnie interesuje jak najbardziej tylko pewnie cena odstraszy:)
R
RELOADERIIIYEAH
Newbie
Newbie

Koledzy co myślicie o tej bestii??:D http://otomoto.pl/volkswagen-polo-C14335692.html Warto??
Awatar użytkownika
Bavar
Mały interesant
Mały interesant

ładny kolorek - mam ten sam :mrgreen: Troszkę goły ten egzemplarz, ale stoi na BBSach :> . Brak oznaczeń z tyłu sugeruje że właściciel się wstydził braku turbo. Sugeruję przebieg raczej 240k lub więcej. Ja bym nie kupił, ale wybór należy do Ciebie.
edit: malowany grill vs niemalowane listwy, klamki ?? Coś było kombinowane. :commando:
R
RELOADERIIIYEAH
Newbie
Newbie

[quote=""Bavar""]ładny kolorek - mam ten sam :mrgreen: Troszkę goły ten egzemplarz, ale stoi na BBSach :> . Brak oznaczeń z tyłu sugeruje że właściciel się wstydził braku turbo. Sugeruję przebieg raczej 240k lub więcej. Ja bym nie kupił, ale wybór należy do Ciebie.
edit: malowany grill vs niemalowane listwy, klamki ?? Coś było kombinowane. :commando:[/quote]

Ty to zawsze coś zauważysz :) Swoja drogą to ten kolorek jest wg mnie najładniejszy w polówkach.
T
Tomek001
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Tomek001 »

On jest taki dość charakterystyczny dla Polówek i Golfów 4. Jeśli mówimy o gustach to najbardziej podoba mi się zielony metalik (ten taki jasny bardzo).

Egzemplarz to taki typowy golas. A grill może być jedynie efektem drobnych modów wizualnych - niekoniecznie powypadkowy.
Już jesteśmy na trasie, 160 na blacie.
I tylko na Twoją prośbę nie cisnę więcej - choć da się! :P
Awatar użytkownika
Bavar
Mały interesant
Mały interesant

Troszkę słaby ten mod wizualny bo wg. mnie niemalowany grill jest lepszy, a wolałbym klamki i listwy w kolorku. Tak czy siak, odpuść sobie.
R
RELOADERIIIYEAH
Newbie
Newbie

Patrząc na allegro to przecież nie każda polówka ma klamki i listwy w kolorze autka. Czyli co, one tez mogą mieć historie wypadkową? Myślę (ale oczywiście mogę się mylić), ze grill był wyłącznie lekko stylizowany do koloru autka. Niby golas, ale brakuje mu przecież tylko elektrycznych szyb. :scratch: :scratch:
Kurcze coś czuję ze autka nie kupie przed zima:/
T
Tomek001
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Jak to tylko szyb? Totalny golas - brak elektryki, szyberdachu, klimy. Nic ponad standard.
R
RELOADERIIIYEAH
Newbie
Newbie

[quote=""Tomek001""]Jak to tylko szyb? Totalny golas - brak elektryki, szyberdachu, klimy. Nic ponad standard.[/quote]
A no tak z tych koniecznych to zapomniałem o klimie :banghead:
Awatar użytkownika
Bavar
Mały interesant
Mały interesant

Ja tam doceniam podgrzewanie i sterowanie lustrami i uważam wręcz za standard. Klima albo szyber musi być.
T
Tomek001
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

[quote=""Bavar""]Ja tam doceniam podgrzewanie i sterowanie lustrami i uważam wręcz za standard. Klima albo szyber musi być.[/quote]

U mnie sterowanie nie ma sensu, bo jestem jedynym użytkownikiem Polo i raz ustawione mam cały czas. A co do szybra/klimy to raczej warunek konieczny - sam z tego powodu wybrałem open air (niby bez klimy, ale otwarty super chłodzi).
ODPOWIEDZ

Wróć do „pozostałe”