mariusz1251491
po pierwsze skorzystaj z szukajki.
Co do podświetlenia regulacji nawiewów to żarówka może nie łączyć. Ustaw środkowe pokrętło w pozycji 2 i delikatnym, ale zdecydowanym ruchem pociągnij do siebie. Możesz np. kombinerkami przez szmatkę. Nie bój się nic nie połamiesz. Następnie weź pęsetę i wyciągnij żaróweczkę. To model T5. Kupisz taką w każdym większym sklepie motoryzacyjnym ewentualnie na allegro. Ja też miałem taki problem, że jak ruszyłem pokrętłem to czasem działała a czasem nie. Wymiana żarówki powinna pomóc.
Co do spryskiwacza to może wypiął Ci się wężyk przy zbiorniku. Stań gdzieś w suchym miejscu, np. parking podziemny i włącz spryskiwacz. Jeżeli będize plama pod autem to mam rację. Ciężko się tam dostać, ale jak nie będziesz mógł to po prostu wykręć zbiornik (chyba trzy plastikowe nakrętki), pociągnij wężyk delikatnie i nałóż na pompkę. Nie pamiętam jak ja to robiłem, ale chyba jakoś tak

Ewentualnie mógł wypiąć się przy wycieraczce. Musisz zdjąć plastikową pokrywę w klapie. W rączkach są dwie śruby, reszta trzyma się na zatrzaskach. Ciągnij delikatnie, ale zdecydowanie. Jak zdejmiesz to będziesz widział.
Co do podświetlenia bagażnika to żarówka, bezpiecznik albo czujnik przy zamku.