(6n) zegar, licznik

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

x
xdavvex
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

(6n) zegar, licznik

Post autor: xdavvex »

witajcie, jak zamontowac ten licznik http://allegro.pl/item1079106539_vw_pol ... zesci.html

w polo 6n rok 95. dodam ze maja inne mocowania na sruby,ale to pewnie wiecie. czekam na pomysly.
Mój kawałek szarej blachy

Gdzie zaczyna się pasja tam kończy się ekonomia.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Ślesin 2012
M
McGrady
Początkujący
Początkujący

Post autor: McGrady »

przykro mi ale nie zamontujesz tego zegara ponieważ leci on już po "CAN". musisz szukać zegara z oznaczeniem "919"...

920 - CAN
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

[quote="McGrady"]przykro mi ale nie zamontujesz tego zegara ponieważ leci on już po "CAN". musisz szukać zegara z oznaczeniem "919"...

920 - CAN

[/quote]
z gofra 4 a nie polo 9n i nowszym
x
xdavvex
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

a moze jakies propozycje z linkami jakby bylo mozna, w kazdym badz razie interesuje mnie jakis nie standardowy zegar do 6n.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Ślesin 2012
M
McGrady
Początkujący
Początkujący

Post autor: McGrady »

x
xdavvex
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

hehe licznik do 260 :D polo bedzie potzeebowal 3 dni i 3 noce zeby to osiagnac,a teraz powaznie, to ten ma tez mocowanie na dole. a nie po bokach...

Ślesin 2012
b
borys_wrocek
Swój
Swój

Post autor: borys_wrocek »

na ja też mam do 260 i co z tego. mocowanie się nie liczy, musisz przełożyć wnętrze do obudowy zegara.
rozkręcasz obudowę i przekładasz wnętrze,, poszukaj na forum było jak włożyć zegary po małym lifcie do polo przed małym liftem.
pozatym czeka cię zrobienie przejsciówki. Ale dla takich zegarów warto, gdyby nie zielone podświetlanie to brałbym z miejsca.
pozatym podchodzą każde zegary z golfa4 i passata b5 ale bez can czyli oznaczenia 919 a nie 920, do bedziesz musiał zawsze zrobić przejściówkę. acha zakres obrotów i prędkościomierza nie musi się zgadzać bo to się koduje.
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”