Qhar_11 jaki masz ten kolektor, w sensie jakiej firmy? Widać mocno przewiewny wydech urwał troche Nm w stosunku do serii, moze warto dołozyć jeszcze jeden tłumik przelotowy zamiast ori środkowego-ucieszą się sąsiedzi i może Nm wrócą bo troche mało jak na taką moc
(patrz polo Tofika z 1.4 AUA 104km/135nm)
A autko bardzo fajne, wnętrze hmm malyna :good:
[quote=""crazy6n""]tylko zielona skora mi sie nie podoba. w ogole nie pasuje do srebrnego koloru ... czarna skora pasowala by piknie ...[/quote]
Czarna jest oklepana, a zielona skóra przy tym kolorze nadwozia wnosi sporo świeżości i bardzo ładnie kontrastuje. Szkoa, że masz nieco inne plany na wnętrze, ale w końcu to Twoje wozidło.
Lustra m3 i planowany badlook, to nie moja para kaloszy, ale cała reszta na plus.
[quote=""_edi""][quote=""crazy6n""]tylko zielona skora mi sie nie podoba. w ogole nie pasuje do srebrnego koloru ... czarna skora pasowala by piknie ...[/quote]
Czarna jest oklepana, a zielona skóra przy tym kolorze nadwozia wnosi sporo świeżości i bardzo ładnie kontrastuje. Szkoa, że masz nieco inne plany na wnętrze, ale w końcu to Twoje wozidło.
Lustra m3 i planowany badlook, to nie moja para kaloszy, ale cała reszta na plus.[/quote]
M3 wyleciało badlooka nie bedzie! Doszły ori lusterka i polera felg z malowaniem auta, znajde czas przedstawie jakies ciekawe fotki
[quote=""Borek""]Qhar_11 jaki masz ten kolektor, w sensie jakiej firmy? Widać mocno przewiewny wydech urwał troche Nm w stosunku do serii, moze warto dołozyć jeszcze jeden tłumik przelotowy zamiast ori środkowego-ucieszą się sąsiedzi i może Nm wrócą bo troche mało jak na taką moc
(patrz polo Tofika z 1.4 AUA 104km/135nm)
A autko bardzo fajne, wnętrze hmm malyna :good:[/quote]
W palnach juz jest nowy układ na przelotowych tłumikach fi 50-55...
pogratulowac, fajnie wyglada, wszystko pasuje, ale jak dla mnie to nalezaloby sie zdecydowac na jeden kolor albo zielen albo czerwien, jako ze srodka nie zmienisz to proponowalbym zaciski na zielono, a bebny czarne lub srebrne