86C2F by Nikos15

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Nikos15
Początkujący
Początkujący

Post autor: Nikos15 »

Bishop
Yoo ty masz świętą rację, nie pomyślałem o hamulcach, elektryce itd... jednym słowem rezygnuję z tego planu, ale Nadal choruję na g.40 :D i po wakacjach chyba sobie sprawię może kumpel mi swoją jakoś taniej sprzeda :D Wtedy bym miał 2 pole na głowie ta w dislu bym jeździł do szkoły, a tą g40 w trasy:P bo troszkę kilometrów robię :P

Maciej
Gleba też odpada, ja mam polę cholernie wysoko postawioną, ponieważ do domu nie dojadę, takie mam wyboiste drogi i na sam koniec oczywiście mam Zajebisty przejazd kolejowy z wjazdem na wał, zrobię jutro może fotki tego :P jak będę miał czas. :D. Focusa mam obniżonego, ZAWSZE haczy tłumikiem i był już 5x spawany :D Albo i więcej.

Andrzej_89
Jak mam jechać polówką w trasę, to od razu mnie cofa... Jeszcze jeździ tyle gamoni po polskich drogach, i oni nie widzą że żebym ja mógł ich wyprzedzić muszę wziąć rozbieg z 500m + redukcja do 4ki... i przy mojej jeździe zjada mi trochę więcej niż wy piszecie. co innego Focus w 1.8 TD. 170-180 non toper lecąc do Sandomierza i zjadł mi 5.5 a nie oszczędzałem nawet trochę. No i chociaż ludzie mnie widzieli a nie jak polą, wszyscy mają cię w dupie i patrzą na ciebie z góry i z pogardą, bo masz mały samochód. :D

U nas na naszych drogach robi się jak w Rosji większy ma zawsze pierwszeństwo :clapping:
Fiat Marea 1.8 16v + podtlenek LPG
Awatar użytkownika
Andrzej_89
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Andrzej_89 »

[quote=""Nikos15""]No i chociaż ludzie mnie widzieli a nie jak polą, wszyscy mają cię w dupie i patrzą na ciebie z góry i z pogardą, bo masz mały samochód.[/quote]

to pomaluj go wałkiem i zrób rosta, tak jak ja, to będą się patrzyli interesowali, co z tym samochodem jest. i naprawdę nie wiem o co Ci chodzi z trasą, no wiadomo mało mocy, ale jak ja jechałem w jego jedyną trasę dużą (wawa-kraków-wawa) w 4 osoby i bagaż to naprawdę dawał radę. przy prędkości do Krakowa do 110 spalił mi poniżej 5 litrów, a jak wracałem do Warszawy do już około 120 jechałem, a przed Radomiem włączył mi się agresor i prawie do samej Warszawy 130 km/h i spalił trochę więcej, i na prawdę w trasie dawał radę. jak dobrze bieg zredukujesz i go przeciągniesz to idzie przed siebie.
Awatar użytkownika
Nikos15
Początkujący
Początkujący

Ja muszę się koniecznie przejechać inna polą żeby porównać je. Dla mnie pola w trasy jest za mała :D

Dam ci przykład jak mi się włączył agresor na panów z wesela, bo jechali se 50km/h i był korek kawałek, a mi się strasznie śpieszyło :D to na cbku mówiłem tylko ,, marginesik'' i zjeżdżali, a ja prułem oby do przodu i na końcówce pan z tira zaczął buźkę krzyczeć przez cb-ka ,, Gdzie się kur..a pchasz tym zielonym GÓWNEM!'' a focusem to i na 3-go dawałem i nikt mi nigdy tego nie powiedział :D. Ja moją pole pomaluje, ale od rantu w dół żeby te rysy wyeliminować + rudzielca zniszczyć. Mam farbę o 2 tony ciemniejszą.

Rost? :blush2: Jak już pisałem na początku, nie chcę tu nikogo urazić, ale każdy lubi co innego. Ja jestem tym typem człowieka co lubi oryginał. Może rost będzie jak Umrę w wypadku za kółkiem w poli to na pewno rost na niej zagości :D, ale to po moim trupie.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Andrzej_89
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Andrzej_89 »

Spoko, każdy robi co mu się podoba. Oryginalne polo też muszą być :) No to koniecznie musisz porównać sobie z inną. Wiadomo, to polo demonem prędkości nie jest, i jak chcesz jeździć szybko to się zawiedziesz. A skoro mówisz, że focusem też jeździsz, to jak się z niego przesiądziesz do polo to tak jakby świat się zatrzymał. mam też tak, jak się z octavi 1.8t ojca przesiądę do swojego:) no ale nadal twierdzę, że to małe jak chce to potrafi, i że aż tak źle nie jest.
Awatar użytkownika
Nikos15
Początkujący
Początkujący

no octavka to też taka ukryta ,,bomba'' :D co się ma z tego się korzysta :)

[quote=""Kamillos""]Nikos15
A no to rozumiem :) W takim razie i powodzenia z chlapaczami! :grin:[/quote]

Zaraz podmyje moja pole :D i pokaże ci jak chlapacze wykombinowałem :D kosztowało mnie to 5 zł :D czyli 2 browary :D

Obrazek

Obrazek

wyżej dodałem kilka zdjęć jak wyglądała ,, pupa '' mojej poli z małą dziurą, Zapomniałem dodać zdjęcie jak wygląda bez dziurki :D tyle że już mi się nie chciało zderzaka zdejmować i tak z góry walnąłem zdjęcie :D

Obrazek

No i to co mi się nie podoba totalnie, i nie wiem co z tym zrobić. Jak się do tego zabrać i czym to zrobić :D może ktoś już się w to bawił i mi pomoże, podpowie. Mowa o tylnych słupkach ta ,, cerata '' jest poprzerywana i mi się strasznie nie podoba.

Obrazek

Obrazek

I ostatnie zapytanie czy za to mogą dowód zabrać? bo każdy kto to widzi, to gada inaczej :D

Obrazek
B
Bogusz1989
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Bogusz1989 »

Spokojnie ja mam takie cosik podobne na szybie. Tylko, że papierosem wypalone... Jakiś niemiec amator palenia podczas jazdy. Jest możliwość utraty dowodu, ale przy szybach, a z lampami to nie wiem jak to jest dokładnie. Raczej zależy na kogo trafisz.
Awatar użytkownika
Czołg GT
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Czołg GT »

Siemanko

Polo mi się podoba fakt inne koło by się przydało ale to najmniejszy problem :oki:

No i delikatnie niżej na samych springach amo szybciej wylata ale coś za coś ;)

Fajnie że jest nastepne psełdo kombi w naszym gronie :good: jeszcze będą rarytasy i to za nie długo :amen:

Pozdro
[size=12px]viewtopic.php?f=28&t=19591[/url]
t
tomasz0912
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: tomasz0912 »

Siemka
Tez mam pseudo kombi i diesla.
Spalanie oscyluje około 4 l
A pojeździj kolego tak do 90km/h to spalanie będzie 3l z groszem....testowałem... ;)
Awatar użytkownika
Nikos15
Początkujący
Początkujący

[quote=""tomasz0912""]Siemka
Tez mam pseudo kombi i diesla.
Spalanie oscyluje około 4 l
A pojeździj kolego tak do 90km/h to spalanie będzie 3l z groszem....testowałem... ;)[/quote]

Wiem o tym. nie na darmo jest powiedzenie ,, Albo jeździsz szybko, albo oszczędnie''
Pod koniec wakacji do lakiernika, a na chwilę obecną nie mogę wynaleźć ładnej tapicerki i to mnie boli najbardziej....
ODPOWIEDZ

Wróć do „86C2F”