POLO COUNTRY:) MANGELSY+za duży profil opony=MUSCLE CAR:)

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
krolmacius24
Początkujący
Początkujący

Post autor: krolmacius24 »

Dziex za słowa uznania :)
A folię kupowałem stąd: http://www.allegro.pl/item831105189.html
Co do słupków musze chyba kupić specjalną na słupki bo powiem Wam szczerze,ze przy dziennym swietle tak niezbyt to wyglada :-( Moze ta na słupki jest jakas inna...
t
tomasz0912
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: tomasz0912 »

Ta na słupki jest matowa itd... I moze dlatego bedzie inaczej wygladac
Awatar użytkownika
krolmacius24
Początkujący
Początkujący

Postanowiłem w końcu choć troszkę odświeżyć moj temat. Pojawiły się niewielkie zmiany :) Mam nadzieje,ze okaże się,ze na lepsze :)
Dodam kilka fotek: z zaszpachlowanymi dziurami po znaczkach, szybki sobie w koncu przyciemniłem (sam!!! jak na pierwszy raz to dumny jestem z siebie :grin: ), no i zegarki nowe...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Każde rady, opinie(nawet te negatywne) są konieczne... Cały czas kminie co by tu zrobić nowego...
no ale na razie musze niestety same takie mody niskobudzetowe... A moze w niedalekiej przyszłości pojawią sie i felgi...
Napiszcie co myślicie...

Pozdra[size=99px]VW[/size]iam
Awatar użytkownika
Kamillos
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Kamillos »

Rozumiem co to niski budżet, bo sam w ten sposob pracuje nad autem niestety, ale kołpaki na Twoim miejscu zmieniłbym na jakies ori VW bo te troche lipton. a tak to dosc ladne polo, generalnie kazdy robi pod siebie swoj wóz wiec jesli Tobie sie podoba to znaczy ze jest ok :grin: :oki:
Awatar użytkownika
krolmacius24
Początkujący
Początkujący

No na tych srebrnych felgach srebrne kołpaki to fakt nieciekawie wygladaja. W ziemie miałem czarne felgi i w miare to wygladało no i tak jakos załozyłem. Mam nadzieje,ze jednak przyjdzie alu :)
Coś trzeba bedzie w tym kierunku robić w kazdym razie :)

ps. Co do ciemnych szyb na maksa to znam zdanie wiekszości :) ze to wiocha heh .Ale mi sie podoba :)
Awatar użytkownika
Brzeziak_
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Brzeziak_ »

A ja kolego chyba mały plagiat zrobię i zmienię na taki front jak Ty masz bo bardzo mi przypadł do gustu. Ale dopiero jak będzie troche luzu bo teraz czasu na nic nie ma :crazy:
Obrazek

To Ona] viewtopic.php?f=28&t=15443

Pas Koronowo 03.04.2011
Toruń 0
Awatar użytkownika
krolmacius24
Początkujący
Początkujący

Brzeziak_GT: A mi znowu podoba się Twój front :) heh tez z chęcią bym taki zrobił tylko pozniej trzebaby sie stresowac przez niebieskich :glare:
Moj normalny tylko grill i białe kierunki....jak wiekszość :) Ale fajnie,ze komuś się podoba :)
Awatar użytkownika
dj.danas@vp.pl
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: dj.danas@vp.pl »

krolmacius24
Witam! mam pytanko i prośbę. Pytanko do kierownicy z czego masz swoją,bo zajefajna. A prośba odnośnie zegarów. Masz może szablon. Kiedyś miałem ale on się szaro drukował i kiepsko było widac wszystko:) jak co to proszę na maila dj.danas@vp.pl..
Awatar użytkownika
krolmacius24
Początkujący
Początkujący

A kierownica cały czas myslałem,ze szły takie w polo oryginalnie. Bo na pewno były w bogatszych wersjach Golfa II i zazwyczaj najczesciej w passatach B4. A zegarki wyślę Ci we czwartek bo teraz niestety nie jestem w domku.
Pozdr
Awatar użytkownika
Nikos15
Początkujący
Początkujący

Post autor: Nikos15 »

[quote=""dj.danas@vp.pl""]krolmacius24
Witam! mam pytanko i prośbę. Pytanko do kierownicy z czego masz swoją,bo zajefajna. A prośba odnośnie zegarów. Masz może szablon. Kiedyś miałem ale on się szaro drukował i kiepsko było widac wszystko:) jak co to proszę na maila dj.danas@vp.pl..[/quote]

kiera jest z golfa mk II, troszkę nie wygodna dla ,, dużych ludzi'' :D ale to kwestia gustu i przyzwyczajeń. :D

krolmacius24
Wilki szacunek, bo mi osobiście jak by coś takiego moja pola zrobiła, to konkretnie, wziął bym siekierę i młotek i bym ją porąbał w drobny mak. :D co pewnie potem bym żałował. Szacunek za to co zrobiłeś. Te kołpaki trochę szpecą, ale póki co jeździ się na tym co się ma. :D o alusach pomyśl, wypiaskuj, najlepiej na czarno je pomaluj (oczywiście jak chcesz), ale w-g mnie super by wyglądała.
A szyby tylne wyciągałeś i w wodzie przyklejałeś? czy tak na sztukę bez zdejmowania? I słupki zostaw bo też ładnie wyglądają.
Fiat Marea 1.8 16v + podtlenek LPG
Awatar użytkownika
krolmacius24
Początkujący
Początkujący

O może moj temacik troszkę ruszy :)
Nikos15 Dzieki wielkie za słowa uznania :hello: Po tym incydencie sam myslałem, ze autko zostanie stracone, jednak udało się znaleźć drugą na zamianę części, troche cierpliwości i czasu i na szczescie znow zyje :) I jestem bardzo zadowolony,bo odwdzięcza mi się jak na razie bezwzględną bezawaryjnością.
Co do szyb to wyciągałem oczywiście i dość długo sie z tą folią bawiłem. I jak na pierwszy raz będąc mało skromnym wyszło mi super :) Wiadomo,ze gdzies są mini pęcherzyki ale to na prawde ledwo co widać. Muszę tez tylną przyciemnić ale to zostawie juz profesjonalistom, bo jest ciężej.
Na alu mnie niestety na razie nie stać, ale zblizają sie wakacje wiec cos zarobie i mysle,ze na pewno POLO dostanie jakiś felunek. Najbardziej zalezy mi, zeby było coś z rantem i za nieduza kaske więc jestem cierpliwy i wypatruje okazji :-)
A co do kierownicy to mam teraz założoną mała "sportową" :) Super się jezdzi:) A tamta masz racje przy wysiadaniu troche czasami nerwy miałem bo nie jestem małym chłopcem :grin: heh
Pozdra[size=99px]VW[/size]iam
Awatar użytkownika
dj.danas@vp.pl
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: dj.danas@vp.pl »

krolmacius24
Prześlij mi te zegary,bo czekam. Pozdr
Awatar użytkownika
Nikos15
Początkujący
Początkujący

krolmacius24 ja ci rano wkleję zdjęcia jak w mojej matki nowym focusie szyby przyciemniłem :D tylko niech się jasno zrobi, zajęło mi to jakieś 20h non stop roboty ale wyszło po kozacku ;) oczywiście nie obyło się bez zrywania kilku razy :D

A co do dawcy, ja od około 4 miesięcy szukam całej tapicery, chodzi mi o tą z tej bogatszej wersji i co? i oczywiście jak na złość znaleźć nie mogę. Ta moja tapicerka jest Totalnie do Bani... i jeszcze ten niewygodny fotel kierowcy.... :evil: aż mnie skręca jak mam gdzieś dalej jechać... Lecz chyba znalazłem na to pomysł :D otóż kupię polę w diselku za około 2.000 zł, gdzieś z okolic, tylko żeby się trafiła z tą tapicerką co ja chcę, następnie przełożę ją do swojej a moją wsadzę do tamtej. Z mojej wyciągnę tłumik, bo coś mi brzęczeć zaczął i szlak mnie trafia jak to słyszę :angry2: i może tylny zderzak też sobie przełożę, ale to nie wiem. Zależy od tego czy mi się będzie chciało :D. i tą
,,Dawczynię'' wystawię na plac u nas w Elblągu za 2.500 :D powinna zejść, bo takie klamoty te polówki z placu ludzie kupują, że to strach. Oczywiście wiadomo, że ja niczym ,,Handlarz'' z za gór :D wypoleruję ,,dawczynie'' itd :D i pójdzie :D nawet niech za 2.000 pójdzie to stracę tyle co na paliwo. a będę miał tapicerkę tłumiki i jeszcze jakieś pewnie plastiki które mi w mojej się nie podobają :D
Awatar użytkownika
krolmacius24
Początkujący
Początkujący

No jak tyle siedziałeś nad tym to na pewno kozacko wyszło :) A co do focusa to moze mama chciałaby zawieszenie gwint uzywane? NIEDROOGO:grin: hehe
Podeslij foty jak zrobisz.

No powiem Ci szczerze, ze dobrze kombinujesz z to podmianką:) Tylko trzeba mieć szczescie, zeby pozniej to sprzedać...ale skoro tak mowisz, ze popyt jest to nie zastanawiaj się :)
A co do foteli w polowkach naszych to te szerokie co są oryginalnie to na prawde jest dramat w nich gdzies dalej jechac.Ja mam założone pokrowce wyprofilowane i powiem Ci,ze dosc wygodnie jest, ale cały czas szukam jakichś fajnych foteli z wersji GT np albo z golfa III. Raz widziałem od BMW Z3 zarąbiste za 250zł komplet i się spozniłem:/
JA tez szukam jakiegoś tłumiczka z fajnym pomrukiem... no i też długo to schodzi.
Powodzenia w planach :victory:
Awatar użytkownika
Nikos15
Początkujący
Początkujący

do nas fotele z golfa z mk III nie pasują, chyba że prowadnice przespawasz. :D u mnie to totalnie odpada bo mi się szczerzę nie chce spawać tych prowadnic, bo to trochę za dużo zachodu ;)
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13493539
lub
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13193789
tylko obie w benzynie są. ale poszły by bo one idą jak ciepłe bułeczki :D
nad tymi się zastanawiam :Dtak głęboko, tylko na chwilkę obecną szefuncio nie chce dać $ ;| :-(
To jest jakiegoś klubowicza tylko nie wiem kogo ;) bo nalepkę ma na tylnej klapie :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „86C2F”