krolmacius24 ja ci rano wkleję zdjęcia jak w mojej matki nowym focusie szyby przyciemniłem

tylko niech się jasno zrobi, zajęło mi to jakieś 20h non stop roboty ale wyszło po kozacku

oczywiście nie obyło się bez zrywania kilku razy
A co do dawcy, ja od około 4 miesięcy szukam całej tapicery, chodzi mi o tą z tej bogatszej wersji i co? i oczywiście jak na złość znaleźć nie mogę. Ta moja tapicerka jest Totalnie do Bani... i jeszcze ten niewygodny fotel kierowcy.... :evil: aż mnie skręca jak mam gdzieś dalej jechać... Lecz chyba znalazłem na to pomysł

otóż kupię polę w diselku za około 2.000 zł, gdzieś z okolic, tylko żeby się trafiła z tą tapicerką co ja chcę, następnie przełożę ją do swojej a moją wsadzę do tamtej. Z mojej wyciągnę tłumik, bo coś mi brzęczeć zaczął i szlak mnie trafia jak to słyszę :angry2: i może tylny zderzak też sobie przełożę, ale to nie wiem. Zależy od tego czy mi się będzie chciało

. i tą
,,Dawczynię'' wystawię na plac u nas w Elblągu za 2.500

powinna zejść, bo takie klamoty te polówki z placu ludzie kupują, że to strach. Oczywiście wiadomo, że ja niczym ,,Handlarz'' z za gór

wypoleruję ,,dawczynie'' itd

i pójdzie

nawet niech za 2.000 pójdzie to stracę tyle co na paliwo. a będę miał tapicerkę tłumiki i jeszcze jakieś pewnie plastiki które mi w mojej się nie podobają