Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

niestety, po zimie wyskoczyło parę ognisk - na szczęście powierzchniowo. walka trwa <ok> w sobotę definitywnie zeszły listwy "ozdobne" - wreszcie
 niestety, po zimie wyskoczyło parę ognisk - na szczęście powierzchniowo. walka trwa <ok> w sobotę definitywnie zeszły listwy "ozdobne" - wreszcie  

[/quote]
[/quote]
 ) i będzie dziać się dalej
  ) i będzie dziać się dalej   kolega Łojek już jakiś czas temu pytał, czy auto sprzedałem, więc zostałem odpowiednio zmobilizowany i wrzucam update  :cool2:
  kolega Łojek już jakiś czas temu pytał, czy auto sprzedałem, więc zostałem odpowiednio zmobilizowany i wrzucam update  :cool2:  )
 ) 

)
 )

(foto w trakcie walk z rudzielcem)
 (foto w trakcie walk z rudzielcem)

). Głównym celem zamontowania osłon była właściwe ochrona silnika i podzespołów podczas zimy. Dodatkową zaletą jest szybsze nagrzewanie motorka, co powinienem odczuć w mniejszym spalaniu
 ). Głównym celem zamontowania osłon była właściwe ochrona silnika i podzespołów podczas zimy. Dodatkową zaletą jest szybsze nagrzewanie motorka, co powinienem odczuć w mniejszym spalaniu  

[/quote]
 [/quote] Błotnikiem się chwilowo nie będę chwalił, bo ciągle jest w podkładzie   :blush2:  ale powierzchnia przygotowana, malowaniem zajmie się już raczej profi lakiernik odpowiednim sprzętem.
 Błotnikiem się chwilowo nie będę chwalił, bo ciągle jest w podkładzie   :blush2:  ale powierzchnia przygotowana, malowaniem zajmie się już raczej profi lakiernik odpowiednim sprzętem.

Fele też widzę doprowadziłeś do ładu. Zakładaj i dawaj foto czekam.
 Fele też widzę doprowadziłeś do ładu. Zakładaj i dawaj foto czekam. u mnie nadal są mrozy - tu nie ma żartów  :jester: Poza tym felgi jeszcze nie skończone. Wypolerowane są dwa ranty, jeden zaczęty a jedna fela nawet nie rozkręcona  :roll: Po weekendzie rotory idą do piaskowania.
 u mnie nadal są mrozy - tu nie ma żartów  :jester: Poza tym felgi jeszcze nie skończone. Wypolerowane są dwa ranty, jeden zaczęty a jedna fela nawet nie rozkręcona  :roll: Po weekendzie rotory idą do piaskowania.