Garmin?

Tutaj wymieniajcie doświadczenia i wiedzę o urządzeniach NAVI/CB a także punkty POI

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

A
Anonymous

Garmin?

Post autor: Anonymous »

Czy ktoś się orientuje ile miejsca zajmuje na karcie pamięci nawigacja Garmin(program+mapy),bo nie wiem czy moja 1gb mi starczy jakbym jeszcze chciał ,jakiś foto ,czy muze mieć w fonie(n95) ,no i żeby się nie wieszał.Moze zakupić 2gb lub 4gb?
Awatar użytkownika
Bartosz85
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Bartosz85 »

Mi z sama mapa polski, wersja 5.0.20 zajmuje 169MB
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

Eee to mało nawet,nie powinno się wieszać,chodź z symbianem róznie bywa.Chyba zakupie 2gb.
Dzieki za odpowiedź. :good:
Awatar użytkownika
Bartosz85
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Bartosz85 »

Mam ja na noki N95 i wszystko bylo ok, chodzila nawet plynnie i nie nazekalem. Do wypadow raz na jakis czas fajna. Teraz mam nawi larka i widze roznice. Szybciej chodzi i dokladniej pokazuje pozycje. Garmin nieraz pokazywal ze jade rownolegla droga obok tej ktora aktualnie jechalem i czesto na slasku gubil zasieg, ale tak jak mowilem dalo sie jezdzic i nie nazekalem.
Awatar użytkownika
Bobeksm
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: Bobeksm »

a ze sie tak zapytam bo tez mam navi garmina wgrana w nokiii, szukalem kiedys jakiejs innej i ciezko mi to szlo. moze ktos pomoc jakis link z torrenta lub czego kolwiek? Cos zeby dobrze chodzilooo:)Byl bym dzwieczny za pomoc...
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote=""Bobeksm""]a ze sie tak zapytam bo tez mam navi garmina wgrana w nokiii[/quote]
Jeśli chodzi o symbiana to Garmin będzie najbardziej aktualny. Reszta jest w czarnej du..ie. Nic nie wykombinujesz.
Awatar użytkownika
michał25
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: michał25 »

[quote=""Bobeksm""]a ze sie tak zapytam bo tez mam navi garmina wgrana w nokiii,[/quote]

Wszystko zależy od tego jaka masz Nokie jaki jest w niej soft wgrany ja mogę ci polecić jeszcze Nokia Ovi Maps, Sygic Mobile Maps 2oo9 / 2o1o , NDrive to są nawigacje co osobiście testowałem na Nokii 5800 i chodzą dobrze. Jak potrzebujesz pomocy z czymś takim zapraszam na PW wszystko ci wytłumaczę
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nawigacja / CB Radio”