Czy ktoś się orientuje ile miejsca zajmuje na karcie pamięci nawigacja Garmin(program+mapy),bo nie wiem czy moja 1gb mi starczy jakbym jeszcze chciał ,jakiś foto ,czy muze mieć w fonie(n95) ,no i żeby się nie wieszał.Moze zakupić 2gb lub 4gb?
Mam ja na noki N95 i wszystko bylo ok, chodzila nawet plynnie i nie nazekalem. Do wypadow raz na jakis czas fajna. Teraz mam nawi larka i widze roznice. Szybciej chodzi i dokladniej pokazuje pozycje. Garmin nieraz pokazywal ze jade rownolegla droga obok tej ktora aktualnie jechalem i czesto na slasku gubil zasieg, ale tak jak mowilem dalo sie jezdzic i nie nazekalem.
a ze sie tak zapytam bo tez mam navi garmina wgrana w nokiii, szukalem kiedys jakiejs innej i ciezko mi to szlo. moze ktos pomoc jakis link z torrenta lub czego kolwiek? Cos zeby dobrze chodzilooo:)Byl bym dzwieczny za pomoc...
[quote=""Bobeksm""]a ze sie tak zapytam bo tez mam navi garmina wgrana w nokiii[/quote]
Jeśli chodzi o symbiana to Garmin będzie najbardziej aktualny. Reszta jest w czarnej du..ie. Nic nie wykombinujesz.
[quote=""Bobeksm""]a ze sie tak zapytam bo tez mam navi garmina wgrana w nokiii,[/quote]
Wszystko zależy od tego jaka masz Nokie jaki jest w niej soft wgrany ja mogę ci polecić jeszcze Nokia Ovi Maps, Sygic Mobile Maps 2oo9 / 2o1o , NDrive to są nawigacje co osobiście testowałem na Nokii 5800 i chodzą dobrze. Jak potrzebujesz pomocy z czymś takim zapraszam na PW wszystko ci wytłumaczę