bylo juz na forum o zarowkach, musisz poszukac.
zalezy na czym Ci najbardziej zalezy, na wygladzie? bezpieczenstwie? z tego co piszesz chcesz ladne mocne biale swiatlo
ja bym Ci polecil Osram Nightbreaker, z tym, ze z nimi bywa roznie mialem je w poprzednim aucie prawie rok, pozniej sprzedalem auto i jeszcze dzialaly, a w polo padly po 3 miechach, ale moge je polecic jesli chodzi o swiecenie, bo swieca bardzo dobrze i ladnie, a w nocy spisuja sie rewelacyjnie, no a na dlugich jest po prostu bajka. Duzo ludzi poleca Philips X-Treme POWER bo daja mocne białe swiatlo, jesli chodzi o siwecenie na bialo to philips blue vision, ale podczas deszczu nie widac za dobrze.
zarowki jak i felgi itp to temat rzeka...
podsumowujac to nie uzyskasz bardzo bialego swiatla jak ksenon, ale zeby bylo ladnie bialo i bezpiecznie, to ja bym kupil Philips x-treme power, aha no i wymien postojowki zeby nie bylo zoltej poswiaty na philips blue vision a najlepiej na led:
zarowka W5W na allego od chuchu i jeszcze troche
zdjecie pogladowe:
http://www.mtuning.pl/sklep/images/led/LEDT10W_01.jpg
swieca bardzo bialym swiatlem mam je u siebie i jestem zadowolony, narazie nie zmieniam zarowek H4 bo bede wymienal lampy na angel eyes, ale z pewnoscia kupilbym xtreme power h4 i ladnie by sie komponowaly z zarowkami ledowymi w postojach. Moj kumpel w mercedesie je ma i wyglada to na prawde dobzre i swieci elegancko.
mam nadzieje, ze pomoglem :oki: