mam pytanko do wszystkich forumowiczów.... dopiero zaczynam robić moje polo i chciałbym je zglebować, zastanawiam się czy 60/40 by mnie zadowoliło czy też lepsze by było 80/60 ? mam w planach fele 13'' lub 14'' i obawiam sie że 80/60 do 14-stek może byż za nisko, a do 13" 60/40 za wysoko.... więc?
jesli dasz -80/60 to będziesz musiał rozklepywać nadkola przy kolach 14....
ja mam felgi 13 i bede dawal -60/40 bo wiadomo jakie nasze drogi wspaniale a nie mam zamiaru wydechu urywać co chwile więc jak uważasz i jak Ci się podoba
odswiezam bo nie chce smiecić kumpel ma do sprzedania spręzynki i !!!!!!!!!!!!!
on miał je w Polo 86 i mial -80/60 i mówi że w moim 86c będzie jak -60/40 czy to prawda?????
prezciez w 86 sa inne(chyba takie jak w golfie I i scirocco) springi niz w 86c i 2f , ja chcialem kiedys miec z GT ale WVkas18 pisal ze one sa lipne ,a tych ich -35 i tak nie widac .. aktualnie mam 60/50 .. ehh na sezon super .. ale tylko na prostych drogach :/
witam,potrzebuje obnizyc polo 86c kombie rocznik 88,co proponujecie?czy same sprezyny obnizajace czy razzem z amorami?I jeszcze jedno pytanko.czy zawiecha od np. golfa 1 bedzie pasowala?albo chociaz same sprezyny?prosze o pomoc.od czego dobrac zeby dobrze bylo?nadmieniam ze to kombi.z tylu pusto,brak siedzen.dzieki i pozdrawiam.