zakamraki w Polo

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

S
Sammael
Raczkujący
Raczkujący

zakamraki w Polo

Post autor: Sammael »

Witam,

Mój pierwszy post na tym forum i zaczynam od... eh co tu gadać ;)

Zgubiłem w samochodzie pendrive (rozmiar standard) przetrząsnąłem już chyba cały samochód. Leżał sobie na przednim siedzeniu pasażera aż do momentu kiedy zrobiłem ostrzejszy zakręt, coś stuknęło (pendrive w coś uderzył) i od tamtej pory go nie widziałem :/ zajrzałem pod fotele, do kieszonek w drzwiach, nawet na tylnym siedzeniu szukałem (i pod :P) zapadł się pod ziemie, ostatnio nawet podejrzliwie patrzę na wykładzinę na podłodze ale jeszcze się nie posunąłem do jej cięcia:P Wypaść z auta nie mógł, drzwi i okna były pozamykane a że o z niknięciu zorientowałem się przed wyjściem z wozu, patrzyłem uważnie czy nie wypadł przy otwarciu drzwi.

Debilna sprawa ale przestała mnie już bawić, macie jakiś pomysł, może też wam kiedyś coś zginęło i odnaleźliście później w przedziwnym miejscu?
Awatar użytkownika
krzysiu
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: krzysiu »

Poszukaj w prowadnicach (szynach) foteli, możesz tam znaleźć wiele innych ciekawych rzeczy :grin:

W swoim polo po sprowadzeniu z Włoch znalazłem tam ponad 20 monet, cukierki, spinki do włosów, guzik itp. :)
Ostatnio zmieniony 14 sty 2010, 13:52 przez krzysiu, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

Sammael
jedz na UA nie bedziesz musial szukac celnicy Ci go za darmo znajda :grin: :grin:
Awatar użytkownika
Benek
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Benek »

Mi kiedys w aucie wypadl portfel ze wszystkimi dokumentami i spora kasa. Nie wiedzialem sie ze wypadl w aucie myslalem ze wypadl gdzies indziej mimo wszystko je przeszukalem. Po miesiacu portfel wypadl mi z pod fotela (zagladalem tam) musial sie zaczepic gdzies pod fotelem ale na gorze :P
Moja Pola - German Style Project
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

[quote="krzysiu"]Poszukaj w prowadnicach (szynach) foteli, możesz tam znaleźć wiele innych ciekawych rzeczy :grin:

W swoim polo po sprowadzeniu z Włoch znalazłem tam ponad 20 monet[/quote]
Zaraz pojde na dol rwac wykladzine, bo jak dotad, tylko na progach ja odchylalem xD
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

[quote="Kubrick"]
Zaraz pojde na dol rwac wykladzine, bo jak dotad, tylko na progach ja odchylalem xD[/quote]
ja juz różne cuda znalazłem w polówkach z zagranicy :)

raz przy zdzieraniu deski wyleciało spod niej jakies 50 druczków z niemieckich parkingów, z dokladna godzina i data parkowania, z tego co pamietam to ostatni bilet był 2 tygodnie przed tym jak auto trafiło na niemiecki szrot :grin:

oprócz tego pod dywanami, mase pomadek do ust, troche ojro, a moj najwiekszy "zarobek" to 20 euro pod dywanem, ciekawe jak tam sie dostało :)

w swoim włoskim polo znalazłem włoski długopis, ołówek na wkłady, i 1 ojro ;)
S
Sammael
Raczkujący
Raczkujący

Szyny już sprawdzałem, noszę się z wymontowaniem foteli ale na razie pogoda nie sprzyja zabawą na dworze;)

Wykładziny nie planowałem wyciagać ale po waszych historiach .... też mam woz z włoch ;P
Awatar użytkownika
waglik
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: waglik »

[quote="Paffcio"]Sammael
jedz na UA nie bedziesz musial szukac celnicy Ci go za darmo znajda :grin: :grin:[/quote]
hahahaha dobre :P :rotfl: a tak serio mi też pare razy ale telefon spadł przy ostrym hamowaniu i zaklinował się między fotelem a hamulcem ręcznym. Według mnie ściągnij wszystkie dywaniki (przy okazji odkurz :D ) I przesuń fotel kierowcy i pasażera na max do przodu i szukaj z tyłu a potem przesuń na max te fotele ale do tyłu i szukaj, tylko pomyśl czy aby nie mógł wypaść, albo po prostu jak u mnie sytuacja była: byłem w kinie na filmie i po nim wsiadam do auta było ciemno (ok. 20) i zapalam motor i kładę rękę na gałce zmiany biegów czuje, że coś mi po niej chodzi na początku myślałem, że to ciarki ale dla pewności docisnąłem rękę do kurtki i gdy poczułem mocne ukucie skapnąłem się, że to nie ciarki tylko osa albo pszczoła i szybkim ruchem strzepałem gada który wpadł do kieszonki dla pasażera, na następny dzień chciałem zobaczyć co to było i wysprzątałem calusieńkie auto po gadzie ni śladu... I nie wiedziałem co to było a ręka mnie bolała jak :shock: dopiero 2 tyg później przy następnym sprzątaniu zauważyłem, że w schowku była ta chyba pszczoła (nie znam sie na owadach), ta kieszeń w dzwiach jest tak zrobiona, że trzeba mieć bystre oko oraz palce żeby dojrzyć, że tam wpadła, sprawdź dokładnie to miejsce. Ja też z Włoch i miałem w nim karte doładowywującą za 10 € ;) ale była bardzo umiejętnie schowana, zaś koleś który mi fure sprzedał zajmuje się także szykowaniem auta do sprzedaży (razem z synami doprowadzają auto do takiej czystości, że nie jedno auto z salonu może pozazdrościć czystości) i moje przy zakupie było takie czyste, że nie wchodziłem do niego w butach bo nie chciałem pobrudzić, ale taki efekt trwał z miesiąc potem już stracił ten urok, jednak nadal woskuje fure sztucznym woskiem w sprayu który dostaje od brata z USA
Awatar użytkownika
Rafałwzw
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Rafałwzw »

Ja obstawiam że schował się pod którymś z foteli. Sam wiele razy szukałem telefonu albo kluczy bo często mi tam wpadają i nigdy ich nie widać. Przesuń fotel na max do przodu zobacz pod i potem do tyłu i tez zobacz. PZDR
Polo 6n 1.3 ADX 55km 1994 LPG
Seat Leon 1m 1.9tdi ASZ 130km 2004
Bmw e46 318i 1.9 118km 1999 LPG

Światem rządzą trzy żywioły]
S
Sammael
Raczkujący
Raczkujący

Pod fotelami patrzyłem z latarką w zębach ;) pozostaje mi tylko zajrzeć pod poszycie i wymontowanie siedzeń i dokładną inspekcję od spodu ;P

Sprawa jest absurdalna, drzwi były zamknięte, uważałem przy wychodzeniu a pendrive jak nie ma tak nie ma - może mam samochód po Copperfieldzie :P
m
misiekpolo
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: misiekpolo »

Tez to przerabialem wiele razy -ciezka sprawa z tym. zazwyczaj wszystko klinuje sie gdzies pod siedzeniem
Awatar użytkownika
Michał88
Swój
Swój

Post autor: Michał88 »

Sprawdź też kieszenie w drzwiach :piwo:
S
Sammael
Raczkujący
Raczkujący

FINAŁ SPRAWY.....