[quote="Wolga85"]Za to przy tempomacie dramat jeden moduł jest w miarę dostępny ,wpinamy dodatkową wtyczkę. Przy drugim gdzie do białej wtyczki trzeba wpiąć nowy pin poleciało dużo niecenzuralnych słów. Jest tak głęboko że ręka wsadzałem po łokieć w miejsce po wyjętej skrzynce bezpieczników i operowałem dwoma palcami na więcej nie ma miejsca (z grubymi łapami lepiej sobie odpuścić).[/quote]
Skąd ja to znam?

Tam jest masakra. Nie dość, że operować można tylko dwoma palcami, do jeszcze ograniczony ruch nadgarstka. Do tego trzeba kucać, żeby rękę włożyć we wnękę, a przy dłuższej męczarni (ja prawie godzinę walczyłem), to i nogi zaczynają mieć dość

Miałem się już poddać, ale udało mi się jakoś zawinąć wiązkę za jeden z palców, żeby mieć na tyle siły, żebym białą wtyczkę wyciągnąć z gniazda

Jednym palcem ciągnąć, a drugim trzymać chwyt wtyczki - rzeźnia

Kto tego nie robił ten nie uwierzy, że jest aż tak ciężko. A potem na ślepo jeszcze wpiąć kabelek we wtyczkę w odpowiednie miejsce
BTW: Ty wkładałeś rękę przez wnękę bezpieczników? Ja się tam dostałem wkładając rękę w dziurę po wyjęciu tej małej klapki koło kolumny kierownicy po lewej stronie.
Fajnie że wszystko działa jak należy. Lubię doposażać Polówkę, ale MFA chyba sobie odpuszczę. Widzę, że dużej rzeźby nie ma, jednak nie chcę ingerować w licznik. PIN mam już odczytany także jakbym chciał, jeden kłopot po drodze mniej
Pozdrawiam