elektryka...

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

A
Anonymous

elektryka...

Post autor: Anonymous »

witam ... mam taki problem ... po odpaleniu auta na konsoli swieci sie dioda kierunkowskazów .. jest taka przygaszona. Przy próbie wrzucenia kierunku pali sie intensywnie (nie pika) lecz kierunki nie dzialaja... swiatla mam tylko pozycje .. dlugie i td nic. Z tydzien temu koles wycinal mi alarm z furki. Prosze o pomoc :))) pozdrawiam

//Otrzymałeś ostrzeżenie za łamanie regulaminu działu. Pkt 1 i 2.Temat przenoszę.// G.
Awatar użytkownika
Bruczyk
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: Bruczyk »

to cos Ci zle podlaczyl. Wal do niego ze masz auto nie sprawne.
r
rolf
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: rolf »

sprawdz bezpieczniki od tego sie zaczyna
C
Crazy
Swój
Swój

Post autor: Crazy »

znikła ci elektryka odrazu po wycięciu alarmu?
Alarm właśnie jest podłączany do kieunkowskazów, jak wł/wył to migają, może nie tak coś podłączył, jężeli to on zdupił, to i musi poprawić ;)
A
Anonymous

sprawa mega prozaiczna ... niedocisnieta kostka przy kierunkach .. :)
A
Anonymous

Witam
nie wiem czy juz poradziłes sobie z tumi kierunkami ale mialem taka sama sytuacje tylko jakies 620 km od domu. alarm jest montowany pod swiatła awaryjne i mogla zostac uszkodzona lub przesunieta blaszka wewnatrz kostki. rozbiez ja i sprawdz czy wszystko OK. pozdrawiam :)

-- Pon Gru 08, 2008 2:23 am --

problem z rozrusznikiem polega na tym ze zamontowalem go podpialem i po przekreceniu kluczyka bendix zaskakuje ale rozrusznik nie kreci wogóle. przed wyciagnieciem go dzialal bez zadnych problemów. pozdro :D

-- Pon Gru 08, 2008 2:25 am --

czy ktos moze mi pomóc???
C
Crazy
Swój
Swój

Post autor: Crazy »

pokolei, jaki rozrósznik? najpierw piszesz okierunkowskazach, a później cziach! rozrusznik! wymieniałeś bendix? czy co? trochę nie rozumiem
A
Anonymous

Crazy dziekuje za chęć pomocy ale udało mi sie z tym uporać, a pisze tak póżno bo brak czasu. GARAŻ!!! :spoko:
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”