Witam,
poroblem jest taki. Po przejechaniu okolo 1 km silnik zaczyna szarpac przy dodaniu gazu. Pali dobrze, wymienione zostały swiece, przewody wys. napiecia, palec z kopułka. Na wolnych obrotach chodzi tez dobrze. Jakies pomysły i rozwiazania??
Prosze o POMOC.
1) silnikow 1035ccm nie ma i nie bylo. sa 1043ccm lub 1093ccm
2) ze gaznik to sie domyslam ale jaki typ.
3) na tym forum mamy glownie polo.
4)rocznik samochodu tez pomoze.
mt4d
ja tez mam HZ skrzynie 4 biegowa i mam wpisane 1043 tak jak byc powinno wiec to jest takie malo pewne. najlepiej bedzie jak kolega danoo zdjecia wrzuci
bruczyk a Kata masz wbitego w dowód ?? może tu jest pies pogrzebany ... aż jestem ciekaw z czego ta różnica wynika?
U mnie pozycja d.3 polo 1,0 KAT P.1 1035,00 cm P.2 33,00kW
niestety takie sa nasze urzedy:/ jak odbieralem dowod i mowie ze mogli by mi wpisac moc i wage. to mi baba odpowiedziala ze mam jechac na ekspertyze do rzeczoznawcy potem nowy dowod wyrabiac na wlasny koszt. bo oni nie maja takich informacji w bazie danych.
[quote="bruczyk"]niestety takie sa nasze urzedy:/ jak odbieralem dowod i mowie ze mogli by mi wpisac moc i wage. to mi baba odpowiedziala ze mam jechac na ekspertyze do rzeczoznawcy potem nowy dowod wyrabiac na wlasny koszt. bo oni nie maja takich informacji w bazie danych.
koniec OT[/quote]
A napisz mi mistrzu jak mogę sprawdzic jaki mam silnik, bo w książce napraw nic takiego nie znalazłem... Jest to gdzieś na bloku może wybite?