witam mam zamiar zaopatrzyć się w interfejs diagnostyczny, ale nie taki który tylko kasuje błedy, ale taki którym można obserwować różne wartości rzeczywiste jak na przykład ciśnienie doładowania, ilość przepływającego powietrza, kąt wtrysku, położenie przepustnicy i takie tam
na allegro trochę jest takich pierdół tylko co by mnie usatysfakcjonowało, w rozsądnej cenie,
może ktoś z was kupował coś takiego i się orientuje co jest godne uwagi.
pomóżcie!!!!
ty masz kolego jakieś starsze polo, sprzed 95 roku i tam może nie być gniazda trapezowego OBD2 tylko 2x2 takie 2 prostokąciki, sprawdź najpierw przed kupnem czegokolwiek.
podłącze się pod temat, równiez planuje kupic jakis interfejs, nie musi byc on jakis kosmiczny wystarczą dość podstawowe funkcje(aktualnie zalezy mi na adaptacji przepustnicy :agree: ). Tylko chce kupic taki, który bedzie pasował do mojej Polówki i ojca Astry I- znalazłem coś takiego http://allegro.pl/item762699729_interfe ... _2004.html !! Jakieś opinie ??
mam starsze polo i wiem jakie mam gniazdo bo nie raz się z nim łączyłem, ale zakup vag-a jest przeznaczony do auta rodziców i znajomych
czyli skoda octavia 1.9 tdi, audi 1.8, polówki z nowszych roczników, do pracy też się przyda bo pracuję jako mechanik
także planuje zakup audi a4 1,9 tdi do niego też się przyda